Τράπουλα Ημέρας – Προβλέψεις για σχέσεις / επανασυνδέσεις / οικονομικά

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός  Η ΚΑΡΔΙΑ

Ιδιαίτερες αυτές οι ημέρες για το πύρινο ζώδιο σας. Ξέρετε ότι όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, άρα εσείς τώρα έχετε στο χέρι σας τις τελικές επιλογές. Αυτό αφορά και το παρελθόν σας.

Ταύρος ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Η μόνιμα θετική σας στάση, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάτε, είναι και αυτό το στοιχείο που πια έχει αφοπλίσει την καρδιά του. Εσείς που είστε σε διπλές καταστάσεις, σίγουρα θα δείτε τα πράματα να ξεκαθαρίζουν.

 

Δίδυμοι Ο ΔΡΟΜΟΣ

Κάποιος που είναι άκρως γοητευμένος από την προσωπικότητα σας, θέλει να σας πλησιάσει, αλλά όχι όμως τόσο για να το καταλάβετε. Πρώτα επιθυμεί να συλλέξει στοιχεία, για το ερωτικό σας παρόν!

 

Καρκίνος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μόνο  καλά είναι τα λεγόμενα και τα νέα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, άρα τώρα θα ανοίξουν και οι δρόμοι, για να είστε μαζί και μέσα σε μια ποιοτική σχέση, με μέλλον και όνειρα πρακτικά.

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Έχετε διάθεση, να απομακρυνθείτε από άτομα και ιστορίες, που δεν εκφράζουν την δική σας φιλοσοφία. Τώρα αυτό που έχει σημασία για εσάς, είναι να συνεχίσετε την πορεία σας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Είναι απόλυτα φυσικό να είστε κάτω από τις επήρειες του ασταμάτητου σας Κυβερνήτη. Μόνο μέσα από μια διπλωματική συμπεριφορά, θα έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε, από τον εργασιακό σας τομέα, και την σχέση σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Με την Αφροδίτη, σε λίγες ημέρες να συγκατοικεί με τον Ερμή, εσείς θα γίνετε ερωτικός στόχος, για νέο κόσμο. Όσοι είστε ακόμη ελεύθεροι και θέλετε να βρείτε μια νέα αγάπη, πιθανόν και να είστε κοντά τώρα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Κάποιο τρίτο πρόσωπο, θα σας φέρει πληροφορίες για το άτομο που έχετε καιρό τώρα ενδιαφερθεί ερωτικά, αλλά οι παρούσες καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να το προσεγγίσετε. Από την νέα εβδομάδα, θα τρέξουν εξελίξεις.

 

Τοξότης Η ΑΡΚΟΥΔΑ

Πολλά αυτά που έχουν γίνει στην σχέση σας, και μάλλον είστε και οι δύο σε μια καλή φάση, που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας. Ακόμη και στα οικονομικά σας,  θα δείτε μεγάλες ανατροπές καλές.

 

Αιγόκερως Ο ΚΡΙΝΟΣ

Την δημιουργία σχέσης επιτέλους, θα σας ζητήσει ένα πρόσωπο που μήνες τώρα μεταξύ σας υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον – παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να ενδώσετε άμεσα, απλά να επεξεργαστείτε παραπάνω τις προτάσεις του.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Γίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές, μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, και αυτό είναι κάτι που άμεσα θα συμπεριλάβει και εσάς. Πιθανόν και τώρα να είναι απόλυτα έτοιμος, για να κάνετε μια άμεση επισημοποίηση!

 

Ιχθείς ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Όλα αυτά τα ενδιαφέροντα αστρολογικά φαινόμενα, λαμβάνουν χώρα μέσα στο δικό σας ζώδιο, άρα έχετε και πολλά πλεονεκτήματα.  Χρήμα και ερωτικές προτάσεις έρχονται από εκεί που δεν τον φαντάζεστε.