Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τρίτη 15/10

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός : Δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε, με τις ερωτικές υποθέσεις που έχουν ανοίξει πάλι από το παρελθόν, και για ακόμη μια φορά σας αναζητούν!

Ταύρος : Το όραμα της ευτυχίας, δεν περιλαμβάνει μόνο οικονομική άνεση- ασφάλεια, αλλά και έναν καλό και αξιόλογο σύντροφο δίπλα σας. Οι συγκυρίες, θα σας τον φέρουν.

Δίδυμοι : Έχετε πολλά εκφραστικά μέσα εσείς! Τα ξέρετε και μάλλον έχει έρθει και η ώρα για να τα χρησιμοποιήσετε εκεί που θέλετε, για να πετύχετε τους σκοπούς σας εύκολα.

Καρκίνος : Είναι φλογερός ο έρωτας, που έχετε για το ταίρι σας, και κάποιοι ήδη σας έχουν ζηλέψει για αυτό. Με τόσα ανάδρομα γεγονότα στον ουρανό, όλα είναι πιθανόν να πέσουν στην αντίληψη σας.

Λέων : Έχετε επιθυμήσει να φύγετε από την ρουτίνα της μοναχικής-ερωτικής ζωής και να φτιάξετε εκ νέου, μια σχέση. Μετά την αλλαγή ζωδίου… η τύχη θα σας προσφέρει αυτό που επιθυμείτε.

Παρθένος : Μπορείτε αυτές τις καλές αστρολογικά ημέρες, να συναντηθείτε με τους φίλους σας, ακόμη και να φύγετε για διακοπές. Και μόνοι σας μια χαρά περνάτε.

Ζυγός : Έχετε πάρει τις τελικές αποφάσεις σας, για την ερωτική σας σχέση ή και γάμο, και θέλετε να τις ανακοινώσετε άμεσα. Το πεδίο είναι ανοιχτό, άρα το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό.

Σκορπιός : Αν ξέρετε ότι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο ή παρεξηγήσεις στον χώρο που εργάζεστε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας απλά κλειστό.

Τοξότης : Από σήμερα και μέχρι το τέλος του 3ου δεκαημέρου του μήνα, θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι για να μιλήσετε με το ταίρι σας, για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αιγόκερως : Η καρδιά σας έχει πολλά μπαλώματα από τα παλιά, και τώρα τελευταία έχει προστεθεί ένα ακόμη. Εσείς φταίτε μόνο και οι λάθος – επιπόλαιες σας επιλογές.

 

Υδροχόος : Θα χρειαστεί να μην είστε και τόσο απόλυτοι με τα νέα άτομα, που τώρα γνωρίζετε. Ίσως και κάποιο να μην θέλουν από νωρίς να ανοίξουν τα χαρτιά τους!

Ιχθείς : Έχετε υπολογίσει, τις εργασίες σας, τις τρίτες υποχρεώσεις σας αλλά και τις συγκεκριμένες ημέρες των συναντήσεων των πιο προσωπικών σας. Όλα θα γίνουν στο απόλυτο και στο έπακρο!