23/10 Το ζώδιο του Σκορπιού, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

23/10-23/11 Ήλιος στον Σκορπιό!

 

Κριός

Δεν είστε τώρα σε θέση, για να αφήσετε πίσω ακόμη την ερωτική σας σχέση, που μάλλον είναι στα τελειώματα της. Σαφώς και αν το προσπαθήσετε θα έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εντάξτε σε όλα αυτά… την λογική σας!

Ταύρος

Θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί αυτές τις ημέρες της  αλλαγής ζωδίου, με τα δικά σας άτομα ακόμη και με τον σύντροφο σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές αλλά ούτε και αναφορές στο ξεχασμένο παρελθόν!

 

Δίδυμοι

Με τόσα πολλά που είστε μονίμως απασχολημένοι το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι ένα πρόσωπο, από τους κύκλους σας, θέλει να σας μιλήσει πιο ιδιαίτερα, αλλά ακόμη άθελα σας, δεν του έχετε δώσει την ευκαιρία.

 

Καρκίνος

Είστε η κότα με τα χρυσά αυγά!!! Αυτό έχουν να πουν οι συνεργάτες σας που σας θέλουν μονίμως κοντά τους. Έχετε μεγάλη εξέλιξη και από τον μήνα του Ιουνίου, και κάποιοι ίσως και να χρειαστεί να αλλάξουν τόπο κατοικίας.

 

Λέων

Πολλές οι απαντήσεις τελικά και οι απαραίτητες διευκρινήσεις, που θα σας δώσει το άτομο που αγαπάτε, για να λήξουν όλες αυτές οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί και σας χάλασαν το καλό κλίμα μεταξύ σας.

Παρθένος

Έχετε δώσει την απόλυτη σας προσοχή και χρόνο, σε κάποιες σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έρθουν και οι λύσεις. Μετά ανοίγει και το μονοπάτι σας, για να βρείτε και μια νέα αισθηματική σχέση.

 

Ζυγός

Ακίνητοι και σιωπηλοί πρέπει να μείνετε αυτές τις ημέρες, που ήδη έχετε επάνω σας τις επιρροές της νέας σελήνης προσεχώς! Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις και συζητήσεις, για τον καινούργιο μήνα, που όλα θα είναι καλύτερα στον αστρολογικό ουρανό.

 

Σκορπιός

Κάποιες καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις, θα σας έρθουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Ακόμη είναι πολλά που θα πρέπει να ξέρετε, άρα μην βιαστείτε να δώσετε τις απαντήσεις σας. Οικογενειακό ζήτημα ετών…προσεχώς σας δίνει χρήμα.

 

Τοξότης

Εσείς θα πρέπει να επιδείξετε την ανωτερότητα και την υπομονή σας! Βλέπετε ότι αυτήν την εποχή, γύρω σας και σε όλους τους τομείς επικρατεί μια ασυνεννοησία και εύκολες παρεξηγήσεις. Από τις αρχές του Σκορπιού -23/10, όλα αλλάζουν!

 

Αιγόκερως

Υπάρχουν για εσάς, κάποιες μικρές εκπλήξεις αυτές τις ημέρες, για την οικονομική σας ζωή. Μια παλιά περιουσιακή υπόθεση ανοίγει και σας δίνει ακόμη κατοχή αλλά και χρήμα …που θα σας ξεμπλέξει από πολλές σας υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος

Ακούτε αυτήν την εποχή τα πάντα, και δεν κάνετε καμία επόμενη κίνηση. Το καλό είναι ότι πια ξέρετε τι θέλετε, και μάλλον από τον Νοέμβριο, θα κάνετε αυτά που επιθυμείτε πραγματικότητα…μόνοι ή με το ταίρι σας!

Ιχθείς

Αλλαγή βάρδιας. Η νέα σελήνη προσεχώς στον Σκορπιό-Ταύρο,  θα σας κάνει πλέον να κατεβάσετε τους αέρινους ρυθμούς σας, και να δείτε πια με μια πιο πρακτική ματιά, καταστάσεις – άτομα και πράματα που πρέπει να μπουν σε μια σειρά.