Ερωτική Αστρολογία – Νοέμβριος 19

Για όλους:

 

Κριός

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Είστε κάτω από πίεση εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, για να πάρετε αποφάσεις για τον δεσμό σας. Σίγουρα ότι και να ανακοινώσετε θα πρέπει και να το υποστηρίξετε με πράξεις!

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα, στην ροή των οικονομικών σας. Έχετε κάνει πολύ κόπο, και από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα σας ανακουφίσουν.

 Οικονομική ροή : 4/5

Ταύρος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Είστε κάτω από τις βοηθητικές όψεις του κυβερνήτη σας, που μπορεί να σας ενώσει και πάλι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι προτάσεις που σας έρχονται σίγουρα, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Ερωτική τύχη : +++++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια σε όλα αυτά που κάνετε, αλλά με την βοήθεια των δικών σας φίλων και του συντρόφου σας, όλα θα τα ξεπεράσετε μόνιμα.

 Οικονομική ροή : 5/5

Δίδυμοι

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, αισθηματικά είναι πολύ καιρό μόνοι. Τώρα που ο Άρης, είναι  υπέρ  προς το ζώδιο σας, θα έχετε πολλά περισσότερα φλερτ και πλησιάσματα, που σίγουρα θα σας αφορούν.

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Οι προτάσεις που σας έρχονται είτε είστε μέσα σε εργασία, ή αναζητάτε και κάτι άλλο, θα είναι πολλές και σίγουρα η ροή του χρήματος, θα σας βοηθήσει για να κλείστε όλες τις υποχρεώσεις σας.

 Οικονομική ροή : 5/5

 

Καρκίνος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Μετά από μια δύσκολη εποχή που με τον άνθρωπο σας, χάσατε τις ισορροπίες σας, τώρα θα καταφέρετε να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Είστε κουρασμένοι, από όλόν αυτόν τον φόρτο εργασίας, αλλά το καλό είναι ότι έχετε και το αντίστοιχο αντίτιμο. Μερικοί από εσάς και ήδη, να κάνουν σκέψεις για κάποια ταξίδια ή και σπουδές στο εξωτερικό!

 Οικονομική ροή : 4/5

Λέων

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ :  Η εποχή μάλλον σας βρίσκει μόνους… ίσως και προσφάτως χωρισμένους. Το καλό είναι ότι χρειάζεται από την δική σας την μεριά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να ασχοληθείτε πια με την καθημερινότητα σας.

Ερωτική τύχη : +++++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Μπορεί να μην είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι, από την δουλειά σας, αλλά από την πρώτη εβδομάδα, του μήνα και μετά θα έχετε σημαντικές αλλαγές, μέσα από καινούργιες προτάσεις που θα σας έρθουν!

 Οικονομική ροή : 4/5

Παρθένος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ :  Η επικοινωνία και η ρομαντική διάθεση, θα έρθουν και πάλι μέσα στην σχέση σας. Τώρα θα καταφέρετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να μιλήσετε και για ένα μέλλον ίσως και μέσα από μια επίσημη δέσμευση.

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Επιτυχίες σε σπουδές και εργασία, φέρνει ο Νοέμβριος! Έχετε στην διάθεση σας χρόνο και πολλά νέα σχέδια που μπορούν να σας φέρουν κοντά σε μια μόνιμη άνοδο, αλλά και επιτέλους οικονομική ισορροπία.

 Οικονομική ροή : 4/5

 

Ζυγός

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Οι προσπάθειες σας, να ξεχάσετε τα παλιά…τελικά δεν έχουν πετύχει. Το πιο πιθανόν είναι άμεσα, να κάνετε μια διπλωματική κίνηση, για να βρείτε μια δικαιολογία που θα σας ζεστάνει και πάλι τις επικοινωνίες.

Ερωτική τύχη : +++/++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Πολλά τα μέτωπα, που έχετε ανοίξει και κάπου έχετε χαθεί από τον κοινωνικό σας κύκλο. Τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Τοξότη, θα έχετε πάρει και τις τελικές σας αποφάσεις!

 Οικονομική ροή : 5/5

Σκορπιός

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Είστε μέσα σε σχέσεις και γάμους, που κρατιούνται από αληθινά συναισθήματα. Με τον Ήλιο  υποστηρικτή σας, σίγουρα οι περισσότεροι θα σκεφτείτε για  μια παραπάνω κίνηση, έναν απόγονο!

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Είστε άκρως επιτυχημένοι, σε όλα αυτά που κάνετε και τώρα πρέπει και να προστατέψετε τα κεκτημένα σας, καθώς γύρω σας υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται.

 Οικονομική ροή : 4/5

Τοξότης

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Έχετε κλείσει οριστικά τους αισθηματικούς κύκλους του παρελθόντος. Τώρα θέλετε να βρείτε έναν άνθρωπο των δικών σας προδιαγραφών. Πάντως καινούργια φλερτ, θα έχετε πολλά!

Ερωτική τύχη : +++++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Υπάρχει ένα μόνιμο παρασκήνιο μέσα στην εργασία σας, που δεν σας επιτρέπει να δράσετε όπως θέλετε. Γενικότερα, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην χαλάτε την εικόνα που έχετε δημιουργήσει.

 Οικονομική ροή : 5/5

Αιγόκερως

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Με δύο δυνατούς πλανήτες μέσα στον οίκο σας, εσείς θα πρέπει αυτές τις ημέρες να είστε στο πολλαπλάσιο πιο προσεχτικοί σε αυτά που τάζετε… αλλά και που σας υπόσχονται!

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Ώθηση και πρακτική βοήθεια θα έχετε από τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να κάνετε τα επιχειρηματικά σας πλάνα  πραγματικότητα. Σίγουρα αργότερα όλα αυτά, θα τα ανταποδώσετε στο πολλαπλάσιο.

 Οικονομική ροή : 5/5

Υδροχόος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Τελικά έχει έρθει η ώρα που πρέπει εσείς και μόνο να αποφασίσετε, για το που θα πάει η σχέση αυτή. Δεν θα δεχτεί το ταίρι σας, ούτε άλλες δικαιολογίες αλλά ούτε και άλλες καθυστερήσεις.

Ερωτική τύχη : +++++

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα στο επάγγελμα σας, που όμως από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα υποχωρήσουν. Τώρα μπορείτε και να εξαπλωθείτε και σε άλλα αντικείμενα.

 Οικονομική ροή : 4/5

Ιχθείς

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Αποφάσεις μόνιμων και επίσημων δεσμεύσεων, θα πάρετε μέσα στον Μάιο. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα καταφέρετε να διορθώσετε τις αισθηματικές σας ιστορίες, και να κινηθείτε μπροστά!

Ερωτική τύχη : ++++/+

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  : Με πολλά ζητήματα θα εμπλακείτε, προκειμένου να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας δεδομένα. Επί του παρόντος μαζέψτε και το χέρι σας, από τα μη χρειαζούμενα και περιττά έξοδα!

 Οικονομική ροή : 5/5