Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 19/10

Κριός  ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Είναι πολλές οι πιθανότητες, σήμερα και αύριο να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση ή και έμμεση επικοινωνία, με το άτομο που έχετε ερωτευτεί με τον δικό σας τρόπο, τους τελευταίους μήνες. Κάτι νέο ξεκινάει στην ζωή σας.

Ευνοϊκά νούμερα : 3+8

 

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Είναι μια καλή περίοδος ειδικά για εσάς που είστε και μέσα σε σοβαρές σχέσεις, για να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα στο άτομο που αγαπάτε. Πιθανόν και να σας προλάβει μέσα από τις δικές του προτάσεις!

Ευνοϊκά νούμερα : 4+7

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Εσείς μόνο πιο σβέλτοι τώρα θα πρέπει να είστε καθώς από τις 25/10 ο Ερμής σας ευνοεί περισσότερο, και θα σας βάλει στο επίκεντρο του έρωτα, από το παρελθόν και το δυναμικό σας παρόν.

Ευνοϊκά νούμερα : 7+9

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Θα δεχτείτε μια διακριτική πολιορκία, από το πρόσωπο που  ξέρετε ότι σας θέλει, αλλά ακόμη του έχετε κλειστή την πόρτα. Μάλλον τεστάρετε για να δείτε την σοβαρότητα και την αλήθεια του.

Ευνοϊκά νούμερα : 2+3

 

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Λείπετε από την καρδιά και την ζωή του πρώην σας. Το ξέρετε, αλλά ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει να τον ψάξετε. Μετά τις 30/10 πολλά θα γίνουν σε όλα τα πύρινα ζώδια.

Ευνοϊκά νούμερα : 3+5

Παρθένος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ερωτική ένταση έχει το επόμενο 2ήμερο για το ζώδιο σας, και μάλλον θα σας λυθούν και πολλές απορίες, για το άτομο που θέλετε. Θα βρεθείτε μέσα σε παρέες ή και κατά μόνας, και θα μιλήσετε.

Ευνοϊκά νούμερα : 5+8

 

Ζυγός ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να είστε απόλυτα αρνητικοί, στο να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία, σε κάποιον, αλλά με τόσα αστρολογικά πάνω στο ζώδιο σας, ίσως και κάτι να σας αλλάξει άποψη.

Ευνοϊκά νούμερα : 6+9

 

Σκορπιός ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Τα δεδομένα αλλάζουν στην ζωή σας, μέσα στις επόμενες ώρες. Ειδήσεις και επικοινωνίες, σας έρχονται από …μακριά. Είναι θέμα χρόνου να ανταμώσετε κάποιον πρώην ερωτικό σας γνώριμο.

Ευνοϊκά νούμερα : 4+7

Τοξότης ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Ένας φίλος σας, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τρέφει συναισθήματα για εσάς, τώρα θεωρεί ότι είναι και το σωστό χρονικό σημείο, για να σας τα αποκαλύψει.

Ευνοϊκά νούμερα : 1+5

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Μην στεναχωριέστε επειδή, τώρα έχει απομακρυνθεί – τσακωθεί με τον σύντροφο σας. Θα επιστρέψει, θα μιλήσετε και σίγουρα μαζί θα είστε και πάλι.

Ευνοϊκά νούμερα : 2+8

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Η Αφροδίτη υπέρ του ζωδίου σας, σας δείχνει ακόμη πιο ερωτικούς εκεί που θέλετε. Όλες οι επόμενες ημέρες θα δώσουν ευκαιρίες και ελπίδες για άμεση επανασύνδεση.

Ευνοϊκά νούμερα : 4+9

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μια τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει τις πόρτες του ερωτικού παραδείσου για την ζωή σας. Τώρα όλα συνηγορούν για να μπορέσετε να φτιάξετε την αισθηματική σας καθημερινότητα με το σωστό άτομο.

Ευνοϊκά νούμερα : 6+8