Η τράπουλα της Κατίνας – Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου

Για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Έχετε την τάση να απομονωθείτε αυτό το διάστημα, καθώς δεν έχετε ακόμη καταλάβει, αν αυτός που σας θέλει το εννοεί ή για ακόμη μια φορά παίζει παιχνίδια.

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ

Περνάτε τελικά ατελείωτες ώρες μέσα στην εργασία σας, και έχετε στην κυριολεξία αφήσει στην τύχη της, την ερωτική σας ζωή και τον αγαπημένο σας. Αυτό θα φέρει πολλά παράπονα.

Δίδυμοι : ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα για να είστε μόνιμα και επίσημα με τον άνθρωπο που θέλετε. Υπάρχουν ακόμη σοβαρά ζητήματα από την μεριά του, που πρέπει να λυθούν.

Καρκίνος : Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχετε συμβιβαστική διάθεση και μάλλον αυτός είναι και ο μόνος λόγος, που το διάστημα αυτό σας βρίσκει μόνους. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας θα πάτε πολύ καλύτερα.

Λέων : Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Αισιοδοξία και ζωντάνια σας έχει φέρει ένας νέος έρωτας, που έχει εισβάλει στην ζωή σας. Είναι κάτι που το προσπαθείτε καιρό και τώρα έχουν έρθει έτσι οι καταστάσεις, για να είστε μαζί.

Παρθένος : ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Η καλοπέραση του ταιριού σας, εις βάρος της δικής τσέπης – χρόνου, μάλλον έχει αρχίσει και σας χαλάει την διάθεση. Καλείστε άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ζυγός : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Θα δεχτείτε τελικά την συγνώμη που έρχεται από τον πρώην σύντροφο σας, για να κάνετε ακόμη μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Το τι πήγε λάθος την προηγούμενη φορά,  το ξέρετε.

Σκορπιός : Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Είστε καταπιασμένοι με οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και οικονομικά ζητήματα, που δεν σας επιτρέπουν να δείτε την ερωτική σας ζωή πιο σοβαρά.

Τοξότης : ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Το στάδιο της πρώτης γνωριμίας έχει γίνει, και μάλλον η άλλη πλευρά, έχει την καλή διάθεση να πάτε και στο επόμενο. Ανάψτε το φως, μόνο αν και εσείς είστε έτοιμοι.

Αιγόκερως : ΜΙΝΤΑ –  Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Εάν χρειαστεί κάποιον παραπάνω χρόνο ο σύντροφος σας, για να κλείσει – διορθώσει κάποιες καταστάσεις, από το παρελθόν του, σαφώς και πρέπει να του τον δώστε.

Υδροχόος : ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις, από την μεριά του ανθρώπου σας, μιλούν για την όμορφη και ποιοτική σας σχέση, που θα ήθελε να την πάει σε ένα άλλο δεσμευτικό επίπεδο.

Ιχθείς :  ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Η θερμή σας πλευρά,  έχει βγει στην επιφάνεια και σίγουρα έχετε πιάσει την ερωτική προσοχή, κάποιου που τόσο καιρό τον θέλετε ερωτικά. Οι μέρες προσεχώς θα φέρουν ραντεβού – συναντήσεις.