Ζώδια και Ωροσκόπιο – Κυριακή 20/10

Αστρολογικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός  

Δεν είναι και ο πιο εύκολος μήνας, καθώς με τον Κυβερνήτη σας μέσα στον Σκορπιό, εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε πολύ κόσμο και καταστάσεις, που χρειάζονται την προσοχή και τις λύσεις σας. Τουλάχιστον το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλετε.

Ταύρος

Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα χρειαστεί να επισπεύσετε όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είτε αφορούν ερωτικά ζητήματα ή τον επαγγελματικό σας τομέα. Χρήματα θα έχετε πάντως σίγουρα, για να βοηθήσετε τον εαυτό και την οικογένεια σας.

 

Δίδυμοι

Μάλλον είστε παρεξηγημένοι, από τον άνθρωπο σας, που τώρα έχει λίγο χαθεί από τις συχνές σας επικοινωνίες. Οι μέρες του Νοεμβρίου , θα δώσουν αφορμές για προσωπικές επαφές, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις μόνιμες σας ισορροπίες.

 

Καρκίνος

Θα δεχτείτε πολλά δώρα και σε επίπεδο έρωτα αλλά και επαγγελματικών ευκαιριών. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα δώσει και δρομολόγια, γύρω από αυτούς που έχουν ερωτική σχέση και ζητούν να βρεθούν για να λύσουν πολλά από τα υπάρχοντα προβλήματα.

 

Λέων 

Δεν είστε και τόσο καλοί στην θεωρία. Όλοι σας έχουν κοντά τους, και σας αγαπούν επειδή μπορείτε και φέρνετε αποτέλεσμα, σε όλα αυτά που υπόσχεστε. Ειδικά στον τομέα των αισθηματικών κάτι που καιρό έχετε υποσχεθεί, πρέπει άμεσα να το ολοκληρώσετε.

Παρθένος 

Υπάρχει μια κατάσταση από το παρελθόν σας, που από το επόμενο δεκαήμερο του μήνα και μετά θα σας επαναμφανιστεί και σίγουρα θα ζητήσει ευκαιρίες, επαφές και ότι άλλο δυνατόν για να προκύψει μια επανασύνδεση.

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να είναι μέσα στο νερό, εσείς θα έχετε για τον νέο μήνα, περισσότερες χαρές στον αισθηματικό τομέα, και πρακτικές λύσεις στα οικονομικά σας. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, ίσως και να λύσετε τώρα την μοναξιά σας, μέσα σε έναν νέο έρωτα.

 

Σκορπιός 

Δύσκολος ο μήνας, που φεύγει σας έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο… και ίσως και πιο ώριμα τώρα να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Οι διπλές ιστορίες και αυτές θα μπούν σε έναν μονόδρομο για να παρθούν αποφάσεις, ίσως και όχι από εσάς.

 

Τοξότης

Είστε μια δυνατή αγάπη ακόμη, για κάποιον από το παρελθόν σας και μάλλον έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να γίνει μια απόπειρα από την δική του την πλευρά, για επανένωση. Έχουν αλλάξει πλέον πολλά, και από το 3ο  δεκαήμερο του μήνα, θα τα μάθετε.

 

Αιγόκερως 

Είστε δυναμικοί και κάθετοι, σε όλα αυτά που θέλετε να διεκδικήσετε στον ερωτικό τομέα, και το σύμπαν έχει σκοπό να σας φέρει το αποτέλεσμα σχετικά πιο εύκολα και γρήγορα. Τώρα θα έχετε και περισσότερο χρόνο για την εργασία σας.

Υδροχόος

Μπορείτε να φύγετε τελικά… αν το θέλετε από προβληματικές σχέσεις και καταστάσεις που σας χαλούν την διάθεση και τα  όνειρα. Με τον ανάδρομο προσεχώς… να μην σας επηρεάζει  στην κρίση σας ότι και να αποφασίσετε έτσι και θα γίνει.

 

Ιχθείς

Μια πολλή καλή περίοδος ανοίγεται μπροστά σας. Αυτό θα δώσει πρώτα ευκολίες και λύσεις στον επαγγελματικό σας στίβο. Σε δεύτερο τόνο, θα μπορέσετε να μιλήσετε και πιο αναλυτικά για την σχέση σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε και επιστρέφει έτοιμος για αλλαγές.