Ερωτική Αριθμολογία – Νέα Εβδομάδα 21-27/10

Για όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι να λήξετε κάποια οικονομικά σας προβλήματα και να απολαύσετε τον Νοέμβριο που έρχεται, με τον άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπάτε.

Τυχερό νούμερο: 17

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Το μυαλό σας έχει κάνει όλους τελικά αυτούς τους συνδυασμούς,  που δείχνουν ότι τα πράματα μέσα στην σχέση σας, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμη δέσμευση.

Τυχερό νούμερο: 35

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Ξέρετε όλα αυτά τα μειονεκτήματα που υπάρχουν στον χαρακτήρα του ανθρώπου σας. Σίγουρα μέσα από τον διπλωματικό και ευχάριστο σας χαρακτήρα, μπορείτε όλα τα να φέρετε βόλτα!

Τυχερό νούμερο:  41

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Οι ευαισθησίες σας είναι γύρω από τον άνθρωπο σας, που τον βλέπετε ότι έχει μια σειρά από προβλήματα με κάποιο οικονομικό ή νομικό θέμα του παρελθόντος.

Τυχερό νούμερο:  11

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Μια πολλή καλή είδηση έχει ήδη πέσει μέσα στην σχέση – γάμο σας, και σίγουρα θα σας ανοίξει τις πόρτες για να νιώσετε και πάλι ανακουφισμένοι, από όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Τυχερό νούμερο: 35

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Έχετε αγαπήσει, με όλη σας την καρδιά και μάλλον τώρα όλο αυτό σας έχει απογοητεύσει. Μια πιο σοβαρή αναλυτική συζήτηση, θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

Τυχερό νούμερο: 46

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Ψάχνετε να βρείτε, τον τρόπο για να γοητεύσετε κάποιον δύσκολο εραστή, που όμως αυτήν την εποχή δεν είναι διαθέσιμος. Από τον νέο μήνα, σίγουρα κάποια πράματα αλλάζουν.

Τυχερό νούμερο: 62

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Η πιθανότητα να διασταυρωθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, είναι πολλές και ίσως και σε αυτό να ευθύνονται και οι καλοί σας φίλοι. Ζυγίστε τα πράματα πριν πείτε οτιδήποτε.

Τυχερό νούμερο: 77

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Η κατάσταση μέσα στην σχέση σας, έχει γίνει άκρως ερωτική και θετική πια. Πιθανόν και μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες, να κάνετε και κάτι πιο επίσημο.

Τυχερό νούμερο:  10

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η αγάπη που έχετε για τον άνθρωπο σας, είναι πέραν του δέοντος μεγάλη. Είσαστε κάτω από αστρολογικές όψεις, που μπορεί να σας φέρουν σε γάμο ή και να αποδώσουν μια εγκυμοσύνη.

Τυχερό νούμερο: 29

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Σας έχουν υποσχεθεί πολλά και σημαντικά οι έρωτες και τελικά μείνατε μα άδεια χέρια. Την επόμενη φορά που θα κάνετε επιλογή συντρόφου, αυτό να το έχετε κατά νου.

Τυχερό νούμερο: 76

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Μην αφήνετε καμία ευκαιρία γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα, να πάει χαμένη. Είναι ο λήγοντας μήνας, που θα δείτε την οικονομική σας ζωή, να πιάνει το επίπεδο που πάντα ονειρευόσασταν.

Τυχερό νούμερο: 25