Η τράπουλα της LENORMAND προβλέπει για τον Νοέμβριο

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Με τον Ερμή  να σας επηρεάζει στον αισθηματικό τομέα, εσείς πιθανόν και να δεχτείτε προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν από το άτομο, που εδώ και μήνες έχετε ερωτευτεί.

Ταύρος Η ΚΑΡΔΙΑ

Μην δίνετε αφορμή και δικαιώματα σε τρίτα άτομα, να σχολιάζουν και να κριτικάρουν την αισθηματική σας σχέση. Ίσως και οι διάλογοι έξω από την σχέση σας, να πρέπει να σταματήσουν.

Δίδυμοι Ο ΑΝΤΡΑΣ

Υπάρχει έντονο ακόμη ερωτικό πάθος, με το πρώην ταίρι σας, και αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει αυτές τις ημέρες, να ξανα-μιλήσετε αλλά και να ορίσετε μια άμεση συνάντηση.

 Καρκίνος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Τα πρόσωπα που σας πλησιάζουν, έχουν καθένα τον σκοπό τους. Σίγουρα προσοχή στα δικά σας  θέλω και απαιτήσεις. Κάποιες πάντως προσκλήσεις αυτές τις μέρες θα έχετε από τους καλούς σας φίλους.

Λέων Ο ΣΚΥΛΟΣ

Πολλές οι καταστάσεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο σε εργασιακά και κοινωνικά, που δεν έχετε και πολύ χρόνο, για να ασχοληθείτε και με το ταίρι σας, που παραπονιέται και όχι αδίκως.

Παρθένος Η ΚΟΡΩΝΑ

Κάποιο προσφιλές σας άτομο, θα σας πλησιάσει για να σας φέρει νέα και να πάρει πληροφορίες για την προσωπική σας ζωή. Εκτελεί ΄διαταγές’ από κάποιον που σας θέλει, και προσπαθεί έμμεσα να μάθει για εσάς!

Ζυγός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις μέρες καθώς πολύς κόσμος θα βρεθεί στις αυλές σας, θα σας πλησιάσει. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, σαφώς θα έχουν πολλές ευκαιρίες για ερωτικές – συντροφικές γνωριμίες.

Σκορπιός ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Δεν έχετε σκοπό αλλά ούτε και είναι στις απόλυτες σας προτεραιότητες να ανοίξετε την καρδιά σας, σε μια νέα αγάπη. Τώρα θα καταφέρετε πολλά περισσότερα στην εργασία και στις σπουδές σας.

Τοξότης ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλές και θετικές οι εξελίξεις που τρέχουν μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Τώρα με όλα αυτά που ξέρετε θα καταφέρετε να διαμορφώσετε καταστάσεις και γεγονότα, όπως εσάς σας εξυπηρετούν.

Αιγόκερως Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Η μόνη έννοια που υπάρχει στο μυαλό σας, είναι να βρεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, και να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να ενωθείτε καλύτερα και από ότι πιο πριν.

Υδροχόος Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Κάποιες καταστάσεις οικονομικού και περιουσιακού περιεχομένου θα έρθουν στην επιφάνεια, αυτές τις ημέρες. Το καλό είναι ότι θα έχετε καλές συμφωνίες με τα εμπλεκόμενα άτομα αλλά και λύσεις πια.

Ιχθείς ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Όλες οι πλανητικές όψεις, είναι υποστηρικτικές αυτό το διάστημα, άρα αν φτιάξετε παραπάνω την διάθεση σας, και τα επαγγελματικά αλλά και κάποια αισθηματικά σας ζητήματα, θα σας ευχαριστήσουν.