Ταρωμαντεία Νοεμβρίου – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο έρωτα και ποιά θα επανασυνδεθούν!

Για όλους και όλα:

 

 ΚΡΙΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Μπορεί να έχετε περάσει μια μεγάλη επικοινωνιακή κρίση με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό θα σταματήσει… και από την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα έχετε πλησιάσματα και προτάσεις που θα σας κάνουν κανονικό ζευγάρι.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε από τους τυχερούς που θα έχουν μέσα στην ζωή τους, αυτόν που θέλουν. Οι μέρες είναι γεμάτες από επικοινωνίες και συναντήσεις, που θα δώσουν τις μόνιμες λύσεις σε αυτούς που ακόμη αγαπιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα προγράμματα σας και ότι θέλετε να κάνετε μόνο και μόνο, για να εξυπηρετήσετε τρίτες ανάγκες. Αυτό που έχει σημασία, είναι να ξεκαθαρίσετε σε φίλους και σύντροφο, για δικές σας θέσεις και προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Υπάρχουν επιστροφές για το ζώδιο σας, ακόμη και από το χαμένο παρελθόν, που στο πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα σας ψάξουν. Μην σας έρθουν απότομα οι προτάσεις για επανασύνδεση ή και ακόμη έναν γάμο.

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Προχωρήστε την καθημερινότητα σας, και μην κοιτάτε άλλο πίσω. Είναι ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για εσάς, που πολλές παλιές καταστάσεις θα λάβουν τέλος… και πολλές ακόμη νέες θα διασταυρώσουν το μονοπάτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην στριμώχνεστε μέσα σε ζωές τρίτων, που ήδη ξέρετε ότι δεν χωράτε. Βρείτε τι θέλετε να κάνετε με την προσωπική σας ζωή, και απλά ολοκληρώστε το. Αυτοί που σας αγαπούν, σίγουρα θα ακολουθήσουν… όλα τα άλλα απλά ξεχάστε τα!

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η καρδιά σας, είναι μοιρασμένη σε δύο πρόσωπα… κάτι που πια έχει αρχίσει κατά πολύ, να δυσκολεύει την ζωή σας. Οι μέρες του Σκορπιού, σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα πιο καθαρά, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν έχετε κανένα παράπονο πια, για το πώς συμπεριφέρεται ο άνθρωπος σας! Τώρα είναι και η δική σας σειρά, για να αποδείξετε όλα τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι ελεύθεροι, θα τύχουν πολλών νέων φλερτ που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάποιες αλλαγές που θέλει να σας προτείνει ο αγαπημένος σας, θα είναι μόνο για καλό και αυτό θα σας βοηθήσει, να είστε και πιο ισορροπημένοι, σε όλα αυτά που τώρα σας λείπουν. Στην εργασία σας, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μπορεί να είστε ακόμη κολλημένοι με το παρελθόν, αλλά αυτό θα αλλάξει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα Νοεμβρίου! Μια καινούργια προσωπικότητα θα εισβάλει δυναμικά και θα σας φέρει την χαρά στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιο αισθηματικό λάθος έχει γίνει μέσα στην σχέση σας, και μάλλον από την δική σας μεριά. Τώρα που είστε και σε μια καλύτερη διάθεση, είναι και η ώρα για να το λύσετε, και να μην το ξανα-βρείτε μπροστά σας.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σαφώς και υπάρχουν ακόμη ενεργά και αληθινά ερωτικά συναισθήματα, για τον άνθρωπου σας, άσχετα αν τώρα οι καταστάσεις σας χωρίζουν. Από τι 05/11 και μετά, αυτό αλλάξει και οι επανασυνδέσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους.