Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 23/10

Για όλους:

Κριός Το Εφτά των Σπαθιών

Οι χρόνοι σας είναι άκρως πιεσμένοι, καθώς έχετε φορτωθεί με πολλές υποχρεώσεις. Αυτό μέσα στο Σαβ.Κο 26+27/10 θα είναι και το παράπονο του ανθρώπου σας, που δεν σας έχει κοντά του όσο θέλει και επιθυμεί.

Ταύρος Το Εννέα των Μπαστουνιών

Οι ευχές σας στον αισθηματικό τομέα, έχουν εισακουστεί από το σύμπαν. Το καλό είναι ότι εσείς που είστε μόνοι σας, τώρα θα έχετε μια πλειάδα από νέες και καλές γνωριμίες, που πιθανόν και να σας τραβήξουν τη ματιά!

 

Δίδυμοι Το Δύο των Κυπέλλων

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια που μπορείτε να αναμένετε πότε θα αποφασίσει η άλλη πλευρά, για να σας δώσει την έγκριση της, για κάτι που έχετε ζητήσει. Αυτό το Σαβ.Κο, θα παρθούν καθοριστικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος Το Πέντε των Καρό

Διώξτε από το μυαλό σας, όλες τις κακές αναμνήσεις από το παρελθόν και θα δείτε, ότι η καρδιά σας θα ηρεμήσει. Άλλωστε ήδη στους περίγυρους σας, κυκλοφορεί ένα άτομο που σας έχει καιρό τώρα δηλώσει τις ερωτικές του προθέσεις.

 

Λέων Το Εννέα των Σπαθιών

Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι προτάσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, που μάλλον θέλει να θέσει πια και όλο αυτό που ζείτε κάτω από μια επίσημη δέσμευση. Ο νέος μήνας Νοέμβριος, έχει εκπλήξεις πολλές.

Παρθένος Το Δέκα των Μπαστουνιών

Τα φιλικά πρόσωπα του πρώην σας, θέλουν να σας προσεγγίσουν για να μπορέσετε να ανοίξετε και πάλι μαζί του επικοινωνίες. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτείτε πολύ και βαθιά.

 

Ζυγός Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Δεν θα καθίσετε για πολύ ακόμη μέσα σε φιλίες και σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Πιθανόν και να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε και εσείς από την μεριά σας, ότι έχει γίνει λάθος.

 

Σκορπιός Το Τρία των Καρό

Δεν μπορείτε να δώσετε ακόμη την θετική σας απάντηση, σε κάτι που σας έχει καιρό τώρα, ζητήσει το ταίρι σας. Πιθανόν και να χρειάζεστε χρόνο ή παραπάνω εξηγήσεις. Πάντως ο Νοέμβριος, έχει αλλαγές για εσάς.

 

Τοξότης Το Εφτά των Σπαθιών

Καλείστε αυτό το διάστημα, να είστε πιο προσεχτικοί μέσα στην εργασία και τις επενδύσεις σας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε χρήματα και αποφάσεις που αν είναι σωστές, θα σας λύσουν σίγουρα όλα τα πρακτικά σας προβλήματα.

 

Αιγόκερως Το Οχτώ των Καρό

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο νέος μήνας, θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, από τους κοινωνικούς σας κύκλους, που θα τείνει να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό σχετικά γρήγορα. Οι δεσμευμένοι θα μιλήσουν μέχρι και για γάμο.

 

Υδροχόος Το Έξι των Κυπέλλων

Η ενέργεια σας είναι ανεβασμένη και αυτό που σας είναι τώρα απαραίτητο είναι να βρείτε χρόνο για να μιλήσετε με το πρόσωπο που αγαπιέστε.  Σίγουρα τώρα πολλά από τα προβλήματα έχουν λυθεί και των δύο σας.

Ιχθείς Το Οχτώ των Σπαθιών

Ερωτικά μπερδεμένες καταστάσεις, πια θα βρούν την ευθεία τους, για την λύση. Τώρα εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας…και θα τις εφαρμόσετε. Πια, το ταίρι σας, θα είναι φανερός υποστηρικτής σε όλα αυτά που κάνετε και θέλετε.