Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τετάρτη 23/10

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός

Πολλά αυτά που θα αλλάξετε μέσα στις επόμενες ημέρες, και κυρίως στην αισθηματική σας σχέση, που ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο ποιοτική γίνεται… και κατά κύριο λόγο από τις δράσεις του συντρόφου σας.

Ταύρος

Έχετε αρχίσει και απομακρύνετε από κοντά σας, άτομα και καταστάσεις που είναι επιβλαβή για εσάς και την καθημερινότητα σας. Κάποιοι θα αλλάξουν εργασία, κοινωνικό κύκλο ακόμη και ερωτικό σύντροφο.

 

Δίδυμοι

Θα φροντίσετε με τον τρόπο σας, να δείτε τι συμβαίνει στην ζωή του ατόμου που έχετε ερωτευτεί, να μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και σε επόμενη σκέψη, να τολμήσετε μια επόμενη κίνηση για επανένωση.

 

 Καρκίνος

Ένας χωρισμός που τόσο καιρό παλεύετε, τώρα θα συμβεί και με τον πιο βελούδινο τρόπο. Αυτό θα σας δώσει και την ψυχική άνεση, για να συνεχίσετε την ζωή σας με το καινούργιο άτομο που τώρα έχετε αγαπήσει.

 

 Λέων

Δεν είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να βρείτε νέο σύντροφο. Ακόμη δεν έχουν κλείσει οι ερωτικές πληγές με το παρελθόν σας, άρα μη κάνετε κάποιο πείραμα που πιθανόν και να απογοητεύσει κάποιον.

 

Παρθένος

Μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια πρόταση για έξοδο, θα έχετε από ένα πρόσωπο που κατά καιρούς μοιράζεστε αισθηματικές καταστάσεις. Αυτήν την φορά…θα σας προσφέρει κάτι περισσότερο που θα αρχίσει μια σταθερή σχέση.

Ζυγός

Κάποια επιχειρηματικά σας σχέδια θα φέρουν χρήματα, ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες. Ίσως και να κάνετε ένα ταξίδι. Σε δεύτερη σκέψη θα μπορέσετε με τον σύντροφο-σύζυγος σας, να κάνετε κάποια όνειρα σας πραγματικότητα.

 

Σκορπιός

Με τον Ερμή – Άρη να επηρεάζουν όλα τα ζώδια του νερού, πιθανόν και μέσα στις επόμενες 3 – 5 ημέρες, θα μιλήσετε και πάλι με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να κανονίσετε και να βρεθείτε άμεσα.

 

Τοξότης

Αν η καρδιά σας είναι μοιρασμένη, σε δύο καταστάσεις, το καλύτερο ήταν εσείς  κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να σκεφτείτε πιο σοβαρά, ποιον μόνο αγαπάτε και ποιόν έχετε για να περνάτε τις κενές σας ώρες.

 

Αιγόκερως

Είστε μέσα στο μυαλό και την ημερήσια διάταξη του συντρόφου σας, που έχει αποφασίσει να κάνει πια πολλά περισσότερα, για τον δεσμό σας. Τώρα και εσείς δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του! Θα είστε πιο οργανωμένοι.

 

Υδροχόος

Μην αναβάλετε και μην αμελείτε τίποτα. Τώρα υπάρχουν γύρω σας και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχετε σε σπουδές και εργασία, αλλά και να συνδυάσετε αρμονικά …με την αισθηματική σας σχέση – σύντροφο.

Ιχθείς

Δεν είστε κάτω πλέον από την πίεση των αστρολογικών αλλαγών… άρα κινηθείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια για όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε. Πιθανόν και ένα χρηματικό ποσό από συγγενικό – φιλικό πρόσωπο να σας διευκολύνει.