Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 24/10

Για όλους:

Κριός Το Τρία των Σπαθιών

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε στο διπλάσιο πιο προσεχτικοί, σε αυτά που λέτε και τάζετε. Κάποιος από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, σας έχει ερωτευτεί και έχει σκοπό προσεχώς να σας το ανακοινώσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.  Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες … αλλά και ευχάριστες.

Ταύρος Το Εννέα των Μπαστουνιών

Μπορεί να υπάρχουν στο τώρα κάποιες επικοινωνιακές κόντρες, με τον σύντροφο σας, αλλά από τα τέλη του μήνα, θα υποχωρήσουν και οι μεταξύ σας κανονικοί ρυθμοί, θα επανέλθουν. Εσείς που είστε μόνοι ή προσφάτως έχετε χωρίσει, να αναμένετε μια αναζωπύρωση του παρελθόντος.

 

Δίδυμοι Το Δύο των Κυπέλλων

Μπορεί να βλέπετε διαφορετικά το μέλλον σας από ότι το αντιλαμβάνεται ο αγαπημένος σας, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος για τις ερχόμενες εβδομάδες, όπου και θα καταφέρετε κάποια πρακτικά προβλήματα της σχέσης σας, να τα τερματίσετε.

 

Καρκίνος Το Πέντε των Καρό

Ματιές και ερωτόλογα, σας έρχονται καιρό τώρα… από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο! Το έχετε καταλάβει αλλά ακόμη οι προτάσεις οι πιο ξεκάθαρες δεν έχουν γίνει. Να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς από την αλλαγή του ζωδίου και μετά 24/10, θα έχετε κινήσεις που θα σας αφήσουν άφωνους!

Λέων Το Εννέα των Σπαθιών

Κάποιες στιγμές, αισθάνεστε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας, είναι το λάθος… ή επί του παρόντος δεν σας έχει δείξει με διαφανή τρόπο τις προθέσεις του. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα πολλαπλασιαστούν και σίγουρα θα βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα.

 

Παρθένος Το Δέκα των Μπαστουνιών

Μπορεί η εποχή αυτή, να σας βρίσκει σε μια αισθηματική απομάκρυνση ή και κρίση με το ταίρι σας, αλλά αυτό είναι κάτι που από τις 25/10 και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα έχει λάβει τέλος. Είστε το ζώδιο που θα έχει τις περισσότερες μόνιμες επανασυνδέσεις και όχι μόνο!

 

Ζυγός Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Υπάρχουν πολλά προβλήματα μέσα στην επαγγελματική και την οικονομική καθημερινότητα του συντρόφου σας, και αυτός τελικά είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν είναι τόσο εξωστρεφείς. Αυτό αλλάζει και σε κάποιες περιπτώσεις, θα συνοδευτεί από ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις.

 

Σκορπιός Το Τρία των Καρό

Είστε το ερωτικό απωθημένο κάποιου… και το ξέρετε. Αυτό που πιθανόν και να μην ξέρετε, είναι ότι από το πρώτο  15μερο του μήνα Νοεμβρίου, θα έχετε επικοινωνίες που θα σας κάνουν να κινηθείτε σε πορεία σχέσης ή και επανένωσης. Χρήματα που περιμένετε σας έρχονται άμεσα.

 

Τοξότης Το Εφτά των Σπαθιών

Η συναισθηματική σας ταλαιπωρία τελειώνει και σας δίνει ευκαιρίες για να βρείτε τα κοινά σας πατήματα, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς που έχετε και τις δυσκολίες των αποστάσεων, είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να είστε μαζί και αυτό να έχει μόνιμο πια χαρακτήρα.

Αιγόκερως Το Οχτώ των Καρό

Ερωτικές εξομολογήσεις θα έρθουν, από εκεί που ούτε καν το φαντάζεστε. Υπάρχουν συναισθήματα από κάποιο άτομο του κύκλου σας, που θα εκφραστούν και θα σας προτείνουν σχέση. Σε ότι φάση και να είστε, σκεφτείτε πριν απαντήσετε διπλά και τριπλά.

 

Υδροχόος Το Έξι των Κυπέλλων

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή, που όλα είναι δύσκολα για εσάς, είναι να δώσετε παραπάνω βαρύτητα στην οικογένεια και την εργασία σας. Θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Από το 1ο 10ήμερο του νέου μήνα, να περιμένετε και μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ιχθείς Το Οχτώ των Σπαθιών

Αυτός που έφυγε, θα επιστρέψει. Τώρα που εσείς έχετε χαθεί… θα ψάξει να βρει τους διπλωματικούς τρόπους, για να ζεστάνει και πάλι το κλίμα μεταξύ σας. Είναι μόνο θέμα τυπικό – λίγου χρόνου να είστε και πάλι μαζί και καλά με τον πρώην σας… ή αυτόν που θέλετε!