Ζώδια και Ωροσκόπιο – Πέμπτη 24/10

Προβλέψεις για όλους:

Κριός  

Θέλετε να κλείσετε όλα τα παλιά σας ερωτικά δρώμενα και να μείνετε τελικά μακριά, από προβληματικές καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Μεγάλη και σημαντική άνοδο σας περιμένει  από το επόμενο διάστημα.

Ταύρος

Είστε οι πιο τυχεροί της εποχής, που θα έχετε αλλαγές στην εργασία σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Τα πράματα βελτιώνονται και μαζί με όλα αυτά τα καλά….και η ψυχολογία σας που έχει περάσει πολλά! Νέοι έρωτες για τους εργένηδες!

 

Δίδυμοι

Θα αλλάξει η ζωή σας,  άμεσα από τον μήνα και ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας φέρει και πιο κοντά σε οικονομικά επιτυχίες αλλά και ανοίγματα σε νέους ορίζοντες. Σταδιακά θα βελτιωθεί …και η ερωτική σας σχέση!

 

Η τράπουλα της Ημέρας….

 

Καρκίνος

Αναζητάτε την σταθερότητα και την αξιοπιστία σε έναν καινούργιο σύντροφο και αυτό είναι το στοίχημα που έχετε  βάλει με τον ίδιο σας τον εαυτό. Σε εργασιακό επίπεδο, καλύτερα να κρατηθείτε σε απόμακρο επίπεδο από τα πέριξ σχόλια!

 

Λέων

Έχετε μείνει μέσα σε μια παρατεταμένη μοναξιά, μόνο και μόνο για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Το καλό είναι ότι έχετε ρυθμίσει σωστά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, άρα ένας νέος έρωτας είναι καλοδεχούμενος πια!

Παρθένος

Μπορεί να έχουν γίνει πολλά μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά τώρα θα εμφανιστούν οι λύσεις αλλά και οι αληθινές θετικές προθέσεις του συντρόφου σας, για να ξεπεράσετε μόνιμα όλες τις μεταξύ σας αντιπαραθέσεις.

 

Ζυγός

Θα βρείτε το άλλο σας μισό εσείς! Με την Αφροδίτη να δίνει αυτές τις ημέρες τις καλύτερες της όψεις, εσείς θα βιώσετε ένα νέο έρωτα, που σε μικρό χρονικό διάστημα θα σας πάει ακόμη και σε μια μεγάλη αγάπη – δέσμευση.

 

Σκορπιός

Σε αληθινές – ρεαλιστικές διαστάσεις θα αρχίσετε να βλέπετε τον σύντροφο σας, και αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει στο μεταξύ σας σε μια πολλή καλύτερη ισορροπία και κοινή πορεία. Όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά – σιγά!

 

Τοξότης

Μπορεί να περνάτε έναν επώδυνο χωρισμό, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορείτε να πορευτείτε μέσα σε αλήθειες. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, μέσα στις πρώτες ημέρες του 1ου 10ημέρου του Νοεμβρίου,  θα συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, για να πάρετε αποφάσεις.

 

Αιγόκερως

από τις 28/10  και μετά. Οι όψεις του Άρη, σας φέρνουν δώρα που σίγουρα θα σας ανοίξουν τις πόρτες σε όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας.

 

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τα θέματα που τρέχουν στην ερωτική σας ζωή, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές χώρο και χρόνο για να υπάρξουν και οι σχετικές λύσεις.

 

 

Ιχθείς

Θα σας έρθουν εξυπηρετήσεις και βοήθειες από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένετε. Υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν ακόμη και από το ξεχασμένο σας παρελθόν, που σίγουρα θα εμφανιστούν. Έχετε εσείς οι μόνοι…και μια αναζωπύρωση ερωτική που σας περιμένει.