Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 25/10

Για όλους:

Κριός Το Έξι Καρό

Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις γύρω σας, αλλά εκτός από ένα φλερτ δεν φαίνεται να σας αφορούν για κάτι περισσότερο. Τώρα αυτή την εποχή το μυαλό σας, είναι σε οικογένεια και εργασιακές υποχρεώσεις. Πάντως μην πείτε ότι σε κάτι καινούργιο από τον φιλικό σας κύκλο.

Ταύρος Το Οχτώ Σπαθί

Τα συναισθήματα σας έχουν πια έρθει σε κόντρα με την λογική σας και αυτό σας κάνει, να είστε στάσιμοι. Από την καινούργια εβδομάδα, το άτομο που σας έχει βάλει σε αυτήν την κατάσταση θα θελήσει να σας συναντήσει.

Δίδυμοι Το Τρία Κούπα

Η κυριότερη αιτία, που με το ταίρι σας έχετε μόνιμους καυγάδες, είναι το οικονομικό, και το ξέρετε. Σκεφτείτε, τι περισσότερο μπορείτε να κάνετε για να το λύσετε. Θα σας έρθουν προσεχώς και νέες προτάσεις.

Καρκίνος Το Εφτά Καρό

Νέα επαγγελματική σχέδια, ήδη δομούνται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό ίσως και να απαιτήσει ταξίδια, και πολύωρες συναντήσεις με συνεργάτες. Σηκώστε τα μανίκια.  Μέσα σε όλα αυτά θα βρείτε και μια νέα αγάπη.

Λέων Το Εννέα Σπαθί

Οι αναγεννητικές ενέργειες, που βλέπετε από το ταίρι σας, σας επιβεβαιώνουν ότι  όλα μπορούν να είναι και πάλι καλά, ασχέτως του παρελθόντος. Εσείς κάντε τα δέοντα!

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να επανασυνδεθείτε χωρίς άλλες άσκοπες καθυστερήσεις, με το ταίρι σας, παραμερίστε τους τρίτους, και μιλήστε του καθαρά. Προσοχή στην εργασία σας, από κάποια κουτσομπολιά.

Ζυγός Το Δέκα Καρό

Όλα τα συμβάντα, οι καυγάδες και οι αψιμαχίες, που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, έχουν σαν πηγή τους, το παρελθόν το ιδιαίτερο και των δύο σας. Μην το ανακυκλώνετε άλλο πια.

Σκορπιός Το Δέκα Κούπα

Φέρτε πιο κοντά το ταίρι σας, που έχει την ανάγκη να σας αισθάνεται ότι το αγαπάτε. Ενισχύστε και τον οικονομικό σας τομέα, που ήδη σας αποφέρει πολλά.  Στην οικογένεια σας θα υπάρξουν από τον νέο μήνα και ευχάριστες ειδήσεις.

Τοξότης Το Πέντε Κούπα

Οι ταυτόχρονοι χωρισμοί και επανενώσεις, μόνο σε πρόβλημα μπορούν να οδηγήσουν.  Πρώτα λύστε το πρώτο, πάρτε μια ανάσα και συνεχίστε με το επόμενο στάδιο. Αφήστε και τους τρίτους μακριά σας.

Αιγόκερως Το Τρία Καρό

Μόνο η εργασία και η καλοπέραση σας, θα πρέπει να σας νοιάζει πλέον, και ειδικά με όλα τα άσχημα που υπεστήκατε από τον πρώην σύντροφο σας. Τώρα τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Υδροχόος Το Έξι Σπαθί

Καινούργια πράματα θέλει να σας πει ο άνθρωπος σας, και μια σειρά από αλλαγές που κάνει μέσα στην δουλειά του, που μόνο θετικά μπορούν να σας δέσουν.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Τα περισσότερα λάθη μέσα σε αυτόν τον δεσμό – γάμο, τα έχετε κάνει εσείς. Αν αυτό συνεχιστεί, ίσως και να βρεθείτε πάλι υπόλογοι στον άνθρωπο σας. Διορθώστε ότι μπορείτε τώρα.