Ταρωμαντεία – Προβλέψεις Παρασκευή 25/10

Για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην υποτιμάτε τις ανάγκες σας. Σαφώς και μέσα σε μια σχέση δεν πρέπει μόνο να προσφέρετε, αλλά και να παίρνετε. Η αγάπη και η γενναιοδωρία του ζωδίου σας, σίγουρα πρέπει να μετριαστούν. Τολμήσετε το!

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Κρατάτε ενεργές δύο ερωτικές καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, και εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα μάλλον έχετε αρχίσει και κουράζεστε ή και φοβάστε, ότι κάτι θα βγει στην επιφάνεια. Την συνέχεια…την υποψιάζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αυτήν την νέα εβδομάδα, μπορείτε μέσα από τον διάλογο να κάνετε μια επανεκκίνηση με τον άνθρωπο σας, σε ερωτικό επίπεδο. Σίγουρα και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα βοηθήσει καταλυτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θέλετε να μείνετε μόνοι σας, χωρίς νέο ερωτικό δεσμό  και να βρείτε τον τρόπο, που τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Για χάρη ενός μεγάλου έρωτα, κάνατε ζημιά στην εργασία σας και το ξέρετε.

ΛΕΩΝ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η μέρα που θα συναντήσετε και πάλι τον άνθρωπο σας είναι κοντά, και ήδη είστε άκρως συγκινημένοι. Σκεφτείτε από τώρα, τι θέλετε να του πείτε, τι θέλετε να του ζητήσετε και τι μπορεί πια να γίνει για αυτήν την σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν υπάρχει ζευγάρι που να έχει τα πάντα στρωμένα μέσα στην σχέση του. Εσείς αυτήν την εποχή μπορεί να είστε λίγο επικοινωνιακά χαμένοι, αλλά από 29/10 και μετά, θα καταφέρετε να προσπεράσετε τις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει και εσείς να  αλλάξετε την παλαιών αρχών φιλοσοφία σας. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να σταματήσετε να ξαφνιάζεστε με την ελαφρότητα, που υπάρχει στις ερωτικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν χρειάζεται να τρέξετε πίσω από κάποιον σύντροφο, για να μην σας χωρίσει. Δεν θα χωρίσετε, είναι απλά μια πολική – στρατηγική του, απλά και μόνο για να σας βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας  έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είναι πολύ ευνοϊκές οι αστρολογικές συγκυρίες για την αισθηματική σας ζωή, όπου αυτό που θέλετε να πετύχετε θα πραγματοποιηθεί σχετικά άμεσα. Ακόμη, και στα επαγγελματικά σας, θα έχετε μεγάλη τύχη και αναγνώριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αν τελικά αυτό που θέλετε και έχετε αποφασίσει είναι, να μοιραστείτε την ζωή σας με τον καλό σύντροφο που έχετε τώρα, θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω…σκέψεις και υπόγειες επικοινωνίες, με το παρελθόν σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Έκπληξη και αμηχανία θα σας προκαλέσει η αισθηματική προσέγγιση κάποιου συνεργάτη σας. Διαισθάνεστε πολλά αυτό το διάστημα, αλλά οι προτάσεις του, θα σας το επιβεβαιώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην ομαδοποιείτε τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπορεί να έχετε πονέσει στο παρελθόν σας, αλλά τώρα ξέρετε και μπορείτε να ξεχωρίσετε, ποιος αξίζει και ποιος απλά θα απορριφθεί ‘ακόπιαστα’!