Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ρίξιμο για προηγούμενη Σχέση 25+26/10

Εξελίξεις για το επόμενο 2ήμερο:

Κριός –ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε τώρα σε θέση, για να αφήσετε πίσω ακόμη την ερωτική σας σχέση, που μάλλον είναι στα τελειώματα της. Σαφώς και αν το προσπαθήσετε θα έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εντάξτε σε όλα αυτά… την λογική σας!

 

Ταύρος – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί αυτές τις ημέρες της νέας σελήνης, με τα δικά σας άτομα ακόμη και με τον σύντροφο σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές αλλά ούτε και αναφορές στο ξεχασμένο παρελθόν!

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Με τόσα πολλά που είστε μονίμως απασχολημένοι το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι ένα πρόσωπο, από τους κύκλους σας, θέλει να σας μιλήσει πιο ιδιαίτερα, αλλά ακόμη άθελα σας, δεν του έχετε δώσει την ευκαιρία.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Είστε η κότα με τα χρυσά αυγά!!! Αυτό έχουν να πουν οι συνεργάτες σας που σας θέλουν μονίμως κοντά τους. Έχετε μεγάλη εξέλιξη και από τον μήνα του Νοεμβρίου, και κάποιοι ίσως και να χρειαστεί να αλλάξουν τόπο κατοικίας.

 

Λέων – ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλές οι απαντήσεις τελικά και οι απαραίτητες διευκρινήσεις, που θα σας δώσει το άτομο που αγαπάτε, για να λήξουν όλες αυτές οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί και σας χάλασαν το καλό κλίμα μεταξύ σας.

Παρθένος – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Έχετε δώσει την απόλυτη σας προσοχή και χρόνο, σε κάποιες σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έρθουν και οι λύσεις. Μετά ανοίγει και το μονοπάτι σας, για να βρείτε και μια νέα αισθηματική σχέση.

 

Ζυγός – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Ακίνητοι και σιωπηλοί πρέπει να μείνετε αυτές τις ημέρες, που ήδη έχετε επάνω σας τις επιρροές της νέας σελήνης προσεχώς! Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις και συζητήσεις, για τον καινούργιο μήνα, που όλα θα είναι καλύτερα στον αστρολογικό ουρανό.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις, θα σας έρθουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Ακόμη είναι πολλά που θα πρέπει να ξέρετε, άρα μην βιαστείτε να δώσετε τις απαντήσεις σας. Οικογενειακό ζήτημα ετών…προσεχώς σας δίνει χρήμα.

 

Τοξότης – Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Εσείς θα πρέπει να επιδείξετε την ανωτερότητα και την υπομονή σας! Βλέπετε ότι αυτήν την εποχή, γύρω σας και σε όλους τους τομείς επικρατεί μια ασυνεννοησία και εύκολες παρεξηγήσεις. Από τις αρχές του Νοεμβρίου, όλα αλλάζουν!

Αιγόκερως – ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν για εσάς, κάποιες μικρές εκπλήξεις αυτές τις ημέρες, για την οικονομική σας ζωή. Μια παλιά περιουσιακή υπόθεση ανοίγει και σας δίνει ακόμη κατοχή αλλά και χρήμα …που θα σας ξεμπλέξει από πολλές σας υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Ακούτε αυτήν την εποχή τα πάντα, και δεν κάνετε καμία επόμενη κίνηση. Το καλό είναι ότι πια ξέρετε τι θέλετε, και μάλλον από τον Νοέμβριο, θα κάνετε αυτά που επιθυμείτε πραγματικότητα…μόνοι ή με το ταίρι σας!

 

Ιχθείς – ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αλλαγή βάρδιας. Η νέα σελήνη προσεχώς στον Σκορπιό-Ταύρο,  θα σας κάνει πλέον να κατεβάσετε τους αέρινους ρυθμούς σας, και να δείτε πια με μια πιο πρακτική ματιά, καταστάσεις – άτομα και πράματα που πρέπει να μπουν σε μια σειρά.