Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 25/10

Για όλους:

 

Κριός  

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι μέσα στην σχέση σας, υπάρχει μια αναταραχή. Το παρελθόν που έχει εμφανιστεί και στους δύο σας, έχει προκαλέσει μπερδεμένα συναισθήματα αλλά και μεγάλη ανασφάλεια.

Ταύρος

Ο νέος έρωτας που σας έχει χτυπήσει την πόρτα, αλλά εσείς ακόμη δεν την έχετε ανοίξει, θα κάνει πιο εντυπωσιακές κινήσεις, για να κερδίσει την προσοχή σας. Θα επιστρατέψει φίλους μέχρι και συγγενείς.

 

Δίδυμοι

Πολλά τα ιδιότυπα φλερτ και οι φρέσκιες γνωριμίες που τρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας. Εσείς που ακόμη δηλώνετε μόνοι, θα έχετε σίγουρα την δυνατότητα για να βρείτε ένα άτομο που θα σας συγκινήσει.

 

Καρκίνος

Τα οικονομικά – επαγγελματικά σας ζητήματα, έχουν πάρει έναν πιο σταθερό δρόμο, και σίγουρα θα αισθανθείτε και μεγαλύτερη ασφάλεια πια. Τώρα θα μπορείτε να μιλήσετε και πιο σοβαρά στον άνθρωπο σας.

 

Λέων

Οι υπερβολές που κατά καιρούς συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, από την μεριά του συντρόφου σας, σίγουρα σας έχει κάνει να μην του έχετε πια και τόση εμπιστοσύνη. Κάντε έναν απολογισμό και πάρτε αποφάσεις.

 

Παρθένος

Έχετε ήδη πάνω στις πλάτες σας ένα βαρύ φορτίο, από τον εργασιακό σας κύκλο, και μάλλον έχετε αφήσει τους φίλους και την οικογένεια σας, σε δεύτερη μοίρα. Τα παράπονα πάντως τα έμμεσα σας πλησιάζουν.

Ζυγός

Γύρω σας υπάρχει μια ευχάριστη ερωτική κινητικότητα από παλιά και νέα άτομα, που όντως θέλουν κάτι περισσότερο από εσάς. Οι ελεύθεροι, μέσα στον νέο μήνα Νοέμβριο, θα έχουν βρει και το ταίρι που τους αντιστοιχεί.

 

Σκορπιός

Οι δυσκολίες που υπάρχουν στον δεσμό σας, με τις αποστάσεις και τα επικοινωνιακά κενά, σας έχουν βάλει πια σε μια κατάσταση που όλο τσακώνεστε. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε, καλό θα ήταν και οι δύο να μιλήσετε με επιχειρήματα.

 

Τοξότης

Σαφώς και είναι ένα εξαιρετικό αστρολογικό διάστημα, που με την καλή διάθεση που θα έχετε, μπορείτε να βρείτε τρόπους για να φέρετε κοντά στην ζωή σας και μέσα στην καρδιά σας, το άτομο που σας αγαπάει, και σας το έχει δείξει με όλους τους τρόπους.

 

Αιγόκερως

Ο τύπος της προσωπικότητας σας, έχει δελεάσει κάποιον που κινείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με εσάς. Τώρα πρέπει και εσείς να δείξετε λίγο φως, αν σας ενδιαφέρει, να ξεκινήσει κάτι. Σίγουρα είστε ώριμοι, και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Υδροχόος

Τα γούστα σας στην αγάπη δεν αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα συμπεριλάβει και πάλι το παρελθόν, όσο και αν αυτό τώρα και στο εξής μέλλον σας, θα σας αναζητήσει.

 

Ιχθείς

Ξεκαθαρίστε σε όλα αυτά τα άτομα που είναι γύρω σας και σας πολιορκούν, ποιοι θα μείνουν φίλοι, και ποιος τελικά θα κερδίσει την δύσκολη σας καρδιά. Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια, που δεν σας αρμόζουν.