Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Σαββάτο 26/10

Για όλους και όλα:

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα σας έρθουν προτάσεις, από την δουλειά σας για κάποια άμεσα ταξίδια που πρέπει να κάνετε. Ίσως και να υπάρξει εκεί και μια νέα – καλή γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το ιδιαίτερα σκληρό σας πρόσωπο, δείχνετε αυτήν τη εποχή στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τις δικές του προβληματικές καταστάσεις να διαχειριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Σίγουρα θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε νέες γνωριμίες και προτάσεις που σας έρχονται. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι προθέσεις έχει ο καθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν περιμένετε στην πραγματικότητα και πολλά, να έρθουν από την πλευρά του συντρόφου σας. Ούτως ή άλλως η καρδιά σας είναι δοσμένη αλλού.

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δεν είστε για δεύτερες σκέψεις. Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Ξέρετε τι και ποιος μπορεί να σας δώσει χαρά. Αυτό που ζείτε στο τώρα, σίγουρα όχι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Η ερωτική ανταμοιβή που λαμβάνετε από το ταίρι σας, σας κάνει να θέλετε να κάνετε τα πάντα για να είστε για πάντα μαζί. Ο μήνας έχει ακόμη και οικονομικές εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην σκορπίζετε το ενδιαφέρον και την ώρα σας, σε άτομα που δεν έχουν κοινά σημεία με εσάς. Επικεντρωθείτε στα φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το επόμενο δεκαήμερο- αρχές Νοεμβρίους, έχει για εσάς, οικονομικές διευκολύνσεις που θα σας φέρουν και τις λύσεις σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που σας πίεζαν καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι οι τελευταίες ημέρες της μοναξιάς σας, και μάλλον το σύμπαν σας ετοιμάζει μια σειρά από μεγάλα δώρα, που θα σας αλλάξουν την ζωή για πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σταθεί, σαν εμπόδιο στον δρόμο σας. Ακόμη και τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Πραγματικά δεν χρειάζεται να διαφημίζετε την ερωτική σας σχέση. Το πιο πιθανόν είναι να σας έρθουν σχόλια, που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αν έχετε κάποιες ενοχλήσεις, από το ερωτικό σας παρελθόν…έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε ευθέως και εσείς το τι πια ζητάτε.