Η τράπουλα της Σουλτάνας, προβλέπει επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για όλους για μέχρι και το τέλος του έτους:

Κριός  Το ροζ Άνθη

Δεν θα μπείτε σε διαδικασίες χωρισμού τελικά. Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα με το ταίρι σας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θα απομακρυνθείτε. Δείξτε …το διπλωματικό σας ταλέντο!

Εύνοια με ζώδια του Αέρα 

Ταύρος Η  Σουλτάνα

Θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας και αυτό είναι κάτι, που και την οικογένεια αλλά και την συντροφική σας σχέση θα υποστηρίξει. Τώρα θα πρέπει και να ασχοληθείτε και με το παρελθόν σας, που πρέπει να λήξει.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Δίδυμοι Το Φως

Είστε μέσα στην αγκαλιά του σύμπαντος, και αυτό σίγουρα τώρα θα σας βοηθήσει στο να βρείτε λύσεις για όλα τα ζητήματα που σας κρατούν μακριά από τον άνθρωπο σας….και κάτι που συσχετίζεται με τα οικονομικά σας.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Καρκίνος Τα 7 Αστέρια

Μόνο καλά νέα θα ακούτε από εδώ και πέρα από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Έχουν αλλάξει κάποιες καταστάσεις μέσα στην δική του την ζωή και η σχέση σας, πια μπορεί να τρέξει σε πιο υψηλές ταχύτητες!

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Λέων Οι 3 Καρδιές

Είστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μπλεγμένοι μέσα σε δύο ερωτικές υποθέσεις που δεν έχουν όμως κατακτήσει πλήρως την καρδιά σας. Ίσως και τώρα να πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Παρθένος  Ο Σουλτάνος

Δεν θα πρέπει ακόμη στον άνθρωπο που αγαπάτε, να πείτε τα πάντα για το παρελθόν σας, μιας και ήδη γνωρίζει πολλά. Τώρα θα πρέπει να του δώσετε και κάποιες απαντήσεις στα ερωτούμενα του.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Ζυγός Το Ρηχό Ποτάμι

Δεν έχετε ακόμη βγει από την προηγούμενη σας συναισθηματική δέσμευση, και ετοιμάζεστε να εμπλακείτε σε κάτι νέο. Πιθανόν και όλα μαζί αυτά να μπερδευτούν και εσείς να εκτεθείτε.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Σκορπιός Το Παιδί

Μέσα στην ψυχή σας, έχετε πια κλείσει και σβήσει όλες τις παλιές αναμνήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να έλξετε κάποιο νέο ταίρι, που θα γίνει και ο νέος σας σύντροφος…ο μοιραίος!

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Τοξότης Οι 4 Πόρτες

Γύρω σας τρέχουν ερωτοφιλίες και φλερτ πολλά, αλλά ακόμη η καρδιά σας δεν έχει αισθανθεί κάτι και για κανέναν. Σίγουρα από τον νέο μήνα Νοέμβριο, θα εμφανιστεί κάτι από τα παλιά…που θα σας αναστατώσει.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως Το κόκκινο Τρίγωνο

Αυτά που κάνετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι και τα καλύτερα και ίσως και κάποιες φορές να μην αντιστοιχούν στην δική σας φιλοσοφία και εικόνα. Προσοχή σε διπλές καταστάσεις!

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Υδροχόος Οι Συγγενείς

Σίγουρα αυτά που έχετε καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην αισθηματική σας ζωή, θα είναι και κάτω από την υποστήριξη του σύμπαντος μέχρι να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Ιχθείς Ο Γάμος

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με το ταίρι σας, τον έχουν κάνει επιτέλους να δει την αλήθεια για εσάς και την γενικότερη του ζωή. Οι προτάσεις δέσμευσης σίγουρα πλησιάζουν.

Εύνοια με ζώδια της  Γης