Τράπουλα Κατίνας – Τι δείχνουν τα χαρτιά για τον έρωτα?

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

 

ΚΡΙΟΣ :   ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μην κάνετε πίσω σε κάποια προβλήματα ή διαφωνίες που θα προκύψουν, μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή και ακόμη στην ερωτική σας σχέση. Είναι προσωρινό!

ΤΑΥΡΟΣ :  ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Μπορεί να περιμένετε με μεγάλη ανυπομονησία, να δείτε τον άνθρωπο σας, αλλά και παράλληλα θα πρέπει να σκεφτείτε τι πρέπει να ειπωθεί, για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΑΜΗΛΑ

Εσείς που έχετε τόσους φίλους κοντά σας, μην τους αφήνετε κάθε τόσο, για χάρη ενός νέου έρωτα. Σίγουρα είστε από τα πιο ερωτικά ζώδια, αλλά προσέχετε και τους ανθρώπους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Πολλοί τελικά οι λόγοι  που θέλετε να μείνετε μόνοι σας αισθηματικά. Ο πρώτος και ο πιο σοβαρός, είναι ότι ξέρετε περίπου ποιο θα είναι και πάλι, το τέλος μιας σχέσης.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΣΠΑΘΙ  

Κατά την διάρκεια των επόμενων σας μετακινήσεων, είτε για λόγους σπουδών ή για λόγους αναψυχής, εσείς θα βρείτε έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΑΤΤΑΡΤ – ΤΟ ΦΩΣ

Βρείτε τρόπο να ελέγξετε το μυαλό και τις όποιες ερωτικές σας παρορμήσεις, μέσα στην εργασία σας. Ήδη η εικόνα σας είναι στο όριο, για να μην ‘λερωθεί΄!

ΖΥΓΟΣ :  Η ΚΑΡΔΙΑ

Σας ενδιαφέρει η σιγουριά και η σταθερότητα στα συναισθηματικά σας, και όχι να εμπλακείτε και πάλι σε άγονες ερωτικές περιπέτειες. Αυτά ανήκουν στα παλιά σας χρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Όλα τρέχουν με υψηλές ταχύτητες, και εσείς θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε υποθέσεις των εργασιακών σας. Κουραστικό αλλά θα αποδώσει λίαν συντόμως.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΕΠΡΑΧΑΤ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ        

Κάποιος από τους φιλικούς σας κύκλους, αποζητά την προσωπική σας συντροφιά σε έναν πιο ερωτικό βαθμό. Αν δεν θέλετε κάτι ανάλογο, καλύτερα να το ξεκαθαρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχει ανάγκη για ξεκούραση πλέον σε κάθε επίπεδο. Δύσκολοι χωρισμοί, ατυχίες στα οικονομικά, σας έχουν καταβάλει και χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΑ ΑΝΘΗ

Η εργασία και οι φίλοι σας, σας τρώνε όλη την ημέρα. Χρόνος δεν έχει μείνει πια για την προσωπική σας ζωή, και αυτόν πιθανόν να σας φέρει προβλήματα με τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Η προσωπικότητα σας, ποτέ και από πουθενά δεν περνάει απαρατήρητη. Σίγουρα και τώρα που τα άστρα σας ευνοούν, κάτι νέο θα χτυπήσει …την πόρτα της καρδιά σας.