Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 28/10

Για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Είστε σε μια αισθηματική επιφυλακή, καθώς βλέπετε γύρω σας έντονη κινητικότητα από το παρελθόν και όχι μόνο. Σίγουρα κάποιοι από εσάς, θα σκεφτούν μια άμεση-εύκολη επανασύνδεση.

Ταύρος : ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Σας έχει πέσει μεγάλο φορτίο εργασίας, και ένεκα αυτού αφήσατε στην άκρη την ερωτική και την φιλική σας ζωή. Τουλάχιστον, λόγω αυτής της θυσίας, θα έχετε προσεχώς καλύτερη οικονομική άνεση.

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν λέτε ακόμη σε κανέναν, μάλλον δεν θέλετε να αποκαλύψετε σε κανέναν, ότι έχετε χωρίσει. Είναι κάτι που ακόμη μέσα σας το φέρετε βαρέως, και ίσως και να πιστεύετε σε μια επανασύνδεση.

Καρκίνος : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Οι μέρες έχουν για εσάς, πολλά πρακτικά ζητήματα που πρέπει  να λυθούν. Κυρίως είναι οικογενειακές – κληρονομικές εκκρεμότητες, που έχουν έρθει πια στην επιφάνεια.

Λέων : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες έχουν βαρύ αστρολογικό φορτίο, και σας επηρεάζουν άμεσα, ειδικά στον τομέα των αισθηματικών. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό και παράτολμο, θα ήταν σίγουρα λάθος.

Παρθένος : ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, σε αυτό το νέο εργασιακό καθεστώς που έχτε μπει στην εργασία σας. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και οι ικανότητες σας ακόμη περισσότερες!

Ζυγός :   ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν οι καλές ευκαιρίες για να εκφράσετε την ερωτική σας διάθεση, στο άτομο που θέλετε. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και υπέρ σας.

Σκορπιός :  ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν πολλές και ουσιαστικές γνωριμίες γύρω σας, αλλά θα πρέπει να περιμένουν, μέχρι εσείς και το μυαλό σας, να απελευθερωθείτε από το εμμονικό σας παρελθόν.

Τοξότης : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Οι ερωτικές επαφές, που έχετε αυτήν την εποχή δεν σας γεμίζουν  καθώς είστε αρκετά απορροφημένοι από υποθέσεις εργασίας, ίσως και κάποιων προσωπικών σας θεμάτων.

Αιγόκερως : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Δεν είναι στο ζώδιο σας, να συμβιβάζεται μέσα σε ερωτικές υποθέσεις. Στο τώρα θέλετε να είστε μόνοι σας, έτσι ώστε να δώσετε περισσότερη σημασία σε εργασία και αναψυχή.

Υδροχόος :  ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι καταστάσεις που θα έρθουν στο μονοπάτι σας, αφορούν οικονομικές και ερωτικές ιστορίες που κάποτε μπλέχτηκαν και τώρα αποζητούν μόνιμες λύσεις από εσάς.

Ιχθείς : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Νέα έρχονται από τον σύντροφο σας, που έχει πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις, για την κοινή σας ζωή και επιθυμεί διακαώς να τις μοιραστεί μαζί σας.