Η τράπουλα της Κατίνας – DESTE, προβλέπει για την εβδομάδα 28/10-03/11

Ερωτικές προβλέψεις για την νέα εβδομάδα:

 

Κριός  ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Οι έξυπνες λύσεις που εσείς θα παράγετε, σίγουρα θα φέρουν και ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Πιθανόν και στα επαγγελματικά σας, να ανοίξετε ακόμη περισσότερο τα φτερά σας.

Ταύρος Η ΚΑΜΗΛΑ

Κινήσεις και προτάσεις, έχει δει αυτόν τον τελευταίο καιρό, πιο έντονες από ένα πρόσωπο που ανήκει στον φιλικό σας περίγυρο. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε ήδη, έναν ερωτικό αέρα γύρω σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Έχετε ξεπεράσει τα όρια σας, στην υπομονή και την αναμονή, για να λάβετε απαντήσεις από το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, και πιθανόν και να πρέπει τώρα, να θέσετε τα προσωπικά σας όρια.

 

Καρκίνος ΣΕΝΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Ένα ταξίδι θα κάνετε ίσως και άμεσα, για ένα οικογενειακό ή και επαγγελματικό σας λόγο, θα σας φέρει σε επαφή με μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, που πιθανό και κάτω από τον ανάδρομο, να ξανα-ζωντανέψει.

 

Λέων ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Αναζητάτε μέσα από πίεση και εντάσεις, να πάρετε άμεσα κάποιες απαντήσεις από το άτομο που αγαπάτε, καθώς όλα έχουν πια μεταξύ σας γίνει ασαφή και ρευστά.

Παρθένος ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Χρήμα και  φήμη σας έρχεται μέσα από τις επαγγελματικές σας επενδύσεις. Σε δεύτερο πλάνο, αυτό που θέλετε είναι να ισορροπήσετε και λίγο με τον άνθρωπο σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μέχρι και να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, εσείς με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα έχετε ξεκαθαρίσει, όλα αυτά που πρέπει προκειμένου το παρελθόν να μην σας είναι εμπόδιο….για το μετά!

 

Σκορπιός Η ΚΑΡΔΙΑ

Νέα φλερτ που τρέχουν μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους, έχουν αρχίσει και σας διορθώνουν την διάθεση και σιγά – σιγά σας κάνουν να προσπερνάτε το άτυχο ερωτικό σας παρελθόν.

 

Τοξότης  ΟΥΡΜΙΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Μια σειρά από μικρές και μεγαλύτερες συζητήσεις, θα προκαλέσει άμεσα το άτομο που αγαπάτε, προκειμένου εσείς οι δύο να πάρετε πιο καταλυτικές αποφάσεις, για το μέλλον σας.

 

Η τράπουλα της Σουλτάνας…..

 

Αιγόκερως ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, να κάνετε κάποια τελική ερωτική επιλογή. Μάλλον πιο πολύ θα χρειαστείτε, να κλείσετε και τις ανοιχτές σας υποθέσεις, με το παρελθόν που ακόμη σας καλεί!

 

Υδροχόος Ο ΣΚΥΛΟΣ

Οι όποιες εντάσεις έχουν προκύψει στον δεσμό σας, τώρα σας έχουν κάνει και πιο παγωμένους στην ερωτική σας συμπεριφορά! Αυτό το έχει ήδη παρατηρήσει ο σύντροφος σας, και θα προσπαθήσει να το φτιάξει.

Ιχθείς ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής, που θα καταφέρουν επιτέλους να βάλουν σε μια τάξη, την προσωπική και την οικογενειακή τους ζωή. Τώρα θα πρέπει εσείς που είστε μέσα σε διπλές καταστάσεις, να αποφασίσετε που αγαπάτε και που απλά είστε από συνήθεια.