Ρίξιμο ερωτικής Πασιέντζας για το παρελθόν

Μηνιαία ερωτική πρόβλεψη:

 

Κριός  – ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ + ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Είναι καλά να σκεφτείτε  λίγο περισσότερο τώρα αυτήν τη εποχή, που έχετε και λίγο την ησυχία σας, τι πρέπει να κάνετε για αυτούς που έχετε γύρω σας, και ποιους τελικά θέλετε να έχετε κοντά σας.

Ταύρος – ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ + ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Επιθυμείτε να ξεπλύνετε τις σκιές τις ερωτικές από το παρελθόν και να συνεχίσετε με ένα υγιές παρόν, που να μην σας δημιουργεί άλλες ανασφάλειες. Προσοχή και στα πολλά έξοδα των ημερών.

 

 

Δίδυμοι – ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ + ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε σαν έναν νεογέννητο φως, στον έρωτα πια. Έχετε κλείσει όλα τα μονοπάτια του παρελθόντος, και τώρα βρίσκοντας την αρμονία σας, θέλει να φέρετε κοντά σας ποιοτικές καταστάσεις και ανθρώπους.

 

Καρκίνος – ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Ευδοκιμεί εύκολα μέσα στην καρδιά σας, η αγάπη και αυτό είναι τουλάχιστον επικίνδυνο για εσάς και την ψυχολογία σας. Καλύτερα να κρατήστε την αυστηρότητα σας, και μέχρι να σας αποδείξουν την αξία τους.

 

Λέων – ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ  + ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είστε σε μια φάση ολικής ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή, και αυτό ίσως και να ξαφνιάσει τον σύντροφο σας, που ίσως και να σας δείξει ζήλια παραπάνω και κτητικότητα. Καιρός ήταν λοιπόν.

Παρθένος – ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ + ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μην αφήσετε την το τοξικότητα των άλλων, να έρθει και πάλι μέσα στην ζωή σας. Ξέρετε πια και ξεχωρίζετε, ποιοι είναι αυτοί που μπορεί να είναι συμβατοί με την φιλοσοφία σας, και ποιοι αυτοί που μπορεί να σας βλάψουν.

 

Ζυγός – ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ + ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν θα πρέπει πια και τόσο πολύ να σας νοιάζει, τι συμβαίνει στην ερωτική καθημερινότητα του ατόμου, που έχετε με τον δικό σας τρόπο αγαπήσει. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, θα έχετε πολλές πληροφορίες.

 

Σκορπιός – ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ + ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Μην δίνετε ακόμη απαντήσεις ούτε και εξηγήσεις, σε άτομα που δεν ξέρουν καν τι να κάνουν για εσάς. Μόλις βρουν τον δρόμο τους, και εσείς είστε ακόμη διαθέσιμοι, τότε θα το ξανα-σκεφτείτε.

 

Τοξότης  – ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ + ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε δίπλα σε μεγάλες επιτυχίες στον εργασιακό σας κύκλο. Μην κοντοσταθείτε να δώσετε αναλύσεις σε όλους αυτούς τους μέτριους χαρακτήρες που ούτως ή άλλως σας ζηλεύουν.

Αιγόκερως – ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ + ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μάλλον θα πρέπει να σταματήσετε να παίζεται κρυφτό με τον σύντροφο σας, και τελικά να μιλήσετε και πάλι για αυτά που είχατε κάποτε ζητήσει ο ένας από τον άλλο, και μέχρι τώρα δεν έχουν συμβεί.

 

Υδροχόος ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ + ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Θα χρειαστεί για κάποιους λόγους να συναντήσετε τον πρώην σας, που δεν έχετε χωρίσει και με τον πιο πολιτισμένο τρόπο. Αυτήν την φορά προς έκπληξη σας, θα δείτε μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα.

 

Ιχθείς – ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ + ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Έχετε δυνατούς φίλους και αυτό είναι και κάτι, που θα σας βοηθήσει σε όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ζωή σας. Πρώτα θα λύσετε όλα τα οικονομικά σας και μετά θα διορθώσετε την σχέση σας.