Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Τρίτη 29/10

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Με το καλό διάστημα αυτό, να σας δίνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, στα ερωτικά σας ζητήματα, εσείς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με σοβαρές συζητήσεις με το άτομο που αγαπάτε, και πιθανόν αν και οι δύο σας ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, να ενωθείτε και πάλι!

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Όλη αυτή η ιδιαίτερη αστρολογικά εβδομάδα, θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βρείτε και πάλι την προσωπική σας ισορροπία, μέσα σε εργασία και οικογενειακή ζωή. Κάποιο ιδιαίτερο παρασκήνιο από αντίζηλους συναδέλφους, καλό θα ήταν να το αποφύγετε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Η διάθεση σας, είναι στα καλύτερα της και αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει σε άλλους ρυθμούς για να δράσετε, μέσα σε προβληματικές καταστάσεις που θέλουν λύσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, οι συναντήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα αρχίσουν να γίνονται πιο συχνές.

 

Καρκίνος  ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Με τον Άρη υπέρ σας, και ήδη να σας επηρεάζει θετικά, εσείς θα προσπαθήσετε κάποια ζητήματα σε σχέση και οικογένεια να τα βάλετε επιτέλους σε μια σειρά. Μέχρι να φύγει ο Οκτώβριος, κάποιοι θα έχουν αποφασίσει να αλλάξουν εργασία ή και πόλη διαμονής.

 

Λέων ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Τα όνειρα σας, θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα! Τώρα που και η αλλαγή του της θέσης της Αφροδίτης, θα δώσει και παραπάνω ευκαιρίες στα ερωτικά σας, η σχέση σας με το άτομο που αγαπάτε, θα γίνει απείρως και μόνιμα πια πολύ καλύτερη.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Πολύ καλά περνάτε, και μόνοι σας τελικά! Είστε σε μια εποχή, που όλα γύρω σας, εργασία και κοινωνική ζωή, σας κρατούν πλήρως απασχολημένους και δεν σας λείπει ένας σύντροφος! Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέσεις, από το 1ο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα περιμένετε πιο δεσμευτικές προτάσεις.

Ζυγός Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μικρές αλλαγές και βελτιώσεις, προσπαθείτε να κάνετε στην ζωή σας, καθώς τα οικονομικά σας όλο και ενισχύονται. Τώρα υπάρχει και μια πιο θετική διάθεση και στην αισθηματική σας καθημερινότητα, και οι όποιες παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας, θα λήξουν.

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Φιλικές συναναστροφές, θα ζητήσει κάποιο πρώην ταίρι σας, να έχετε και πάλι. Οι αποφάσεις τώρα βαραίνουν μόνο εσάς…απλά να έχετε κατά νου, ότι αυτό είναι μια πρώτη πρόφαση, που σε λίγο καιρό θα γίνει ευθεία πρόταση για επανασύνδεση.

 

Τοξότης ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Με τον Ήλιο να τρέχει μέσα στον Σκορπιό, θα έχετε πολλές και σημαντικές τροποποιήσεις στην καθημερινότητα σας. Κάποιοι θα έχουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, που θα τους βάλουν σε διαδικασίες ταξιδιών και μετοίκησης, αλλά θα τους αποδώσουν περισσότερα χρήματα.

Αιγόκερως  ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Είναι μια εβδομάδα, που θα δείτε ότι η προσωπική σας σχέση, θα κάνει κάποια παραπάνω επικοινωνιακά βήματα επιτέλους. Τώρα είναι και οι σωστές συνθήκες, για να μπορέσετε να οργανώσετε μια συγκατοίκηση ή μια κοινή μεγάλη αγορά.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το αστρολογικό σκηνικό των ημερών, σας κάνει ακόμη πιο ερωτικούς και προκλητικούς στα μάτια αυτών που ήδη έχουν συναισθήματα για εσάς. Οι αδέσμευτοι θα δεχτούν ξαφνικές προτάσεις για νέα σχέση, που μάλλον θα τους ενδιαφέρουν πολύ!

 

Ιχθείς  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είναι η εβδομάδα, που ο Ερμής   θα περάσει, θα περάσει σε ανάδρομη φορά.. και πολλά πράματα εσείς πια θα τα δείτε υπό το πρίσμα της ωριμότητας. Τώρα εσείς που έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε πιο βαθιές δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας, θα έχετε και την υποστήριξη από τα οικονομικά σας.