Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για το επόμενο 2μηνο

Ερωτικές Προβλέψεις για Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Κριός – Η ΑΓΚΥΡΑ

Γεγονότα θα έρθουν στην επιφάνεια, από το οικείο σας περιβάλλον που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Ίσως και κάποιοι να λάβουν προσκλήσεις για ευχάριστες καταστάσεις…δικών τους ανθρώπων.

Ταύρος – ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Οι πλανητικές όψεις των Ερμή και Άρη, σας δείχνουν πιο ερωτικούς στο πρόσωπο, που θέλετε να κατακτήσετε. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε και τα σχετικά επικοινωνιακά πλησιάσματα. Φερθείτε έξυπνα!

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Έχετε εσείς οι ίδιοι, βάλει σε πειρασμό τον εαυτό σας και ψάχνετε να βρείτε πιο είναι το τρωτό σημείο του ατόμου που σας ενδιαφέρει για να κερδίσετε τις πρώτες εντυπώσεις.

 

Καρκίνος – Η ΚΑΡΔΙΑ

Αυτό το 2μηνο θα είναι έντονο, από άποψης αισθηματικών καταστάσεων. Οι δεσμευμένοι θα πάρουν κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις, για την ζωή τους, και οι μόνοι…θα δείξουν την θετική τους ματιά, σε μια νέα ιστορία.

 

Λέων – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχετε ακούσει τίποτα από τον πρώην σύντροφο σας. Οι μέρες με την είσοδο… της ανάδρομης φοράς του Ερμή  και την αλλαγή ζωδίου προσεχώς, σίγουρα θα σας φέρουν και κάποια σχετικά νέα!

Παρθένος – ΑΤΤΑΡΤ / ΦΩΣ

Μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις ημέρες, με τις καλές σας παρέες και με τα άτομα που αγαπάτε. Όλη η αστρολογική ενέργεια του σύμπαντος είναι επάνω σας, και ακόμη και σε τομείς που αυτήν την εποχή πάσχουν.

 

Ζυγός – ΖΑΡΑ / ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΛΑΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν έχετε και τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε, να ασχοληθείτε και πιο σοβαρά με αυτήν την νέα γνωριμία που έχετε κάνει. Τουλάχιστον έχετε προς το παρόν, την κατανόηση της!

 

Σκορπιός – ΣΕΛΑΝΑ / ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Δηλώνετε μπερδεμένοι, σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αλλού το μυαλό σας και αλλού τελικά η παρουσία σας. Μετά τον νέο μήνα, πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.

Τοξότης – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Η πορεία σας είναι μόνο καλή αυτήν την εποχή, και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας θέματα. Ακόμη και εσείς που έχετε χαθεί με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, θα έχετε την ευκαιρία, σύντομα να το δείτε.

 

Αιγόκερως – Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Αυτό που ζείτε στο τώρα σας μέσα σε εργασία και σχέση, σίγουρα δεν σας αντιπροσωπεύει.  Φυσικά και με τόσους πλανήτες πάνω στο ζώδιο σας, εσείς μπορείτε όλα να τα ανατρέψετε υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

 

Υδροχόος – ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Ένα οικογενειακό σας πρόσωπο, έχει την ανάγκη σας. Είστε κάτω από θετικές όψεις, άρα οι συμβουλές – λύσεις σας θα πιάσουν τόπο. Ερωτικές υποθέσεις, που έχουν μπει στο πάγο…από την νέα εβδομάδα 04/11, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Ιχθείς – ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Μια αισθηματική υπόθεση, που σας ενδιαφέρει θα πέσει και πάλι στο μονοπάτι σας. Ξέρετε τι θέλετε, άρα με τον Νοέμβριο να πλησιάζει, εσείς, μπορείτε να πάρετε το αποτέλεσμα που ζητάτε.