Τσιγγάνικο ρίξιμο – Τι σκέφτεται ο πρώην σου για εσένα?

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 ημέρες:

 

Κριός  Η Πύλη

Μην δώσετε ακόμη όλες τις μάχες σας, για να κατακτήσετε αυτόν που τόσο καιρό σας παιδεύει ερωτικά! Τώρα που θα καταφέρετε με την δική του την πρωτοβουλία να συναντηθείτε, σίγουρα θα μπορέσετε όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, να τα πείτε… και να γίνουν αποδεκτά!

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

Ταύρος  Το Άλογο

Δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο ακόμη μέσα σας, τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο ερωτικό με το άτομο που αγαπάτε. Ακόμη βλέπετε και από την δική σας την πλευρά, ότι υπάρχουν πολλές και σημαντικές αγκυλώσεις που χρειάζονται τον χρόνο τους, για να βρουν και τις σχετικές λύσεις.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Δίδυμοι Ο Γέρος

Μην ακούτε τι σας προτείνουν οι άλλοι και τι πρέπει να ακολουθήσετε. Τώρα που είστε και κάτω από την ομπρέλα του σύμπαντος, μπορείτε να κινηθείτε με την δική σας εμπειρία και να κατακτήσετε τους σκοπούς σας σίγουρα. Με αυτήν την λογική, το ταίρι σας θα σας ξανα-αγαπήσει!

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

 

Καρκίνος  Ο Δρόμος

Είστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά ακόμη του πρώην σας! Από τις 31/10 μέχρι και τις 20/11, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, κάτι που στο δικό σας ειδικά το ζώδιο, θα παρουσιάσει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες – ευκολίες για να μπορέσετε να ανοίξετε τον δρόμο για μια επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

 

Λέων  Το Άνθος

Δεσμεύσεις έρχονται από το άτομο που αγαπάτε. Το ξέρετε καιρό τώρα, ότι κάτι προσπαθεί να κάνει…σε χαμηλούς τόνους.  Από τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου σίγουρα όλα θα ξεκαθαρίσουν. Τώρα και τα οικονομικά σας, θα έχουν μια πιο σοβαρή και σταθερή πορεία.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Παρθένος  Ο  Πάπυρος

Έχετε αυτές τις ημέρες πολλά να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, ειδικά για τις λάθος επικοινωνιακές συμπεριφορές του, που σας έχουν πολώσει σαν ζευγάρι. Ότι και να προτείνετε σε αυτήν την φάση σίγουρα θα γίνει αποδεκτό. Οι κοινές σας αποφάσεις, θα γίνουν πράξη.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Ζυγός  Το Φως

Κάποιος που σε παλιότερους χρόνους σας είχε πληγώσει, επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις αλλά και την διάθεση για πολλές αλλαγές, αυτές που τότε εσείς ζητούσατε. Όσοι είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, από τα μέσα του Νοεμβρίου, θα σκεφτείτε ακόμη και για γάμο!

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Σκορπιός   Το Κοράλλι

Υπάρχει μέσα στην ψυχή σας μια παρόρμηση σχετικά με τα παλιά, που ήδη έχετε καταλάβει, ότι με έναν έμμεσο τρόπο σας αναζητούν. Μην κινηθείτε, απλά δώστε χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε κινήσεις και προθέσεις… και με τι τρόπο!

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Τοξότης  Η Πυξίδα

Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας, καθώς τώρα είστε σε μια πολλή καλύτερη κατάσταση και μπορείτε να δείτε καθαρά και ώριμα ποιος σας αγαπάει… και ποιος απλά παίζει. Θα υπάρξουν και ξαφνική γάμοι μέσα στο τρέχον έτος.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Αιγόκερως  Η Καρδιά

Δώρα σας φέρνει το σύμπαν και το μόνο σίγουρο, είναι ότι σας αξίζουν. Χρήμα και μια  καινούργια αγάπη, τρέχει τώρα μέσα στην καθημερινότητα σας, που θα πρέπει να είστε και επί δέκα πιο προσεχτικοί, έτσι ώστε να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Υδροχόος    Το Αστέρι

Υπάρχουν πολλά ζητήματα που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που θέλετε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται ούτε να πιέζεστε αλλά ούτε και να δείχνετε αναστατωμένοι στους άλλους. Από τα μέσα του καινούργιου μήνα, κάτι αλλάζει… από εκεί που δεν το περιμένετε.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

 

Ιχθείς Το Μονόγραμμα Άντρα

Μια καινούργια γνωριμία που έχει έρθει στον δρόμο σας, σας έχει κάνει και αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Θα έρθετε πιο κοντά με τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις… και πιθανόν και μια όμορφη σχέση. Προσοχή και στα κουτσομπολιά του κύκλου σας. 

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού