Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τετάρτη 30/10

Προβλέψεις για όλους:

 

Κριός  

Χρειάζεται να δείτε πιο ακριβείς και τυπικοί μέσα στην εργασία σας, καθώς υπάρχουν άτομα και σκηνικά που σας βλέπουν σαν κόκκινο πανί.  Οι προσπάθειες θα φέρουν σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να χαλάτε το προφίλ σας.

Ταύρος 

Εσείς που αναζητάτε μια νέα ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να ξεχάσετε το παρελθόν…που  μάλλον και αυτό σας έχει ξεχάσει. Σίγουρα γύρω σας υπάρχουν πολλές και ουσιαστικές προσφορές αγάπης!

 

Δίδυμοι

Καρτερείτε μια απάντηση, από έναν άνθρωπο που μεταξύ σας πριν πολύ καιρό, συνέβη κάτι. Τώρα τελευταία, έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες επικοινωνίας – επανασύνδεσης. Μέχρι το τέλος του μήνα, όλα θα έρθουν όπως τα έχετε σχεδιάσει.

 

Καρκίνος 

Λίγο πεσμένους σας βρίσκει η εποχή, και μάλλον αυτό ακουμπάει πιο πολύ την οικονομική σας κατάσταση. Πάντως ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, έχει σκοπό να σας στηρίξει μέχρι εσείς να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας!

 Λέων 

Ένα μεγάλο ταξίδι θα σας προταθεί, από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Είτε για να συναντηθείτε επιτέλους, είτε για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας. Σίγουρα είστε οι τυχεροί του έρωτα, που μέσα στους επόμενους μήνες, θα είστε πιο καλά σε όλα τα πεδία.

 

Παρθένος

Ένα παλιό σας οικογενειακό θέμα – ένα διαζύγιο ίσως σε εκκρεμότητα, να έρθει στην επιφάνεια για να λάβει και την λύση του. Τώρα και εσείς και η άλλη πλευρά, είστε έτοιμοι για να προχωρήσετε σε δρόμους κοινούς ή χωριστούς μόνιμα.

 

Ζυγός 

Ερωτική διάθεση έχετε, εσείς οι αδέσμευτοι, μάλλον σας έχει πιάσει από τώρα η ενέργεια του νέου έτους. Αυτό θα φέρει και κοντά σας μια πλειάδα από άτομα, που ζητούν να σας κερδίσουν….ακόμη και για αρχή σε φιλικό επίπεδο.

 

Σκορπιός

Η επαγγελματική σας δραστηριότητα είναι αυτή που κατά κύριο λόγο εμποδίζει και την ερωτική σας σχέση, για να πάρε πιο πλατιές διαστάσεις. Αυτό είναι και το μόνιμο παράπονο του συντρόφου σας.

Τοξότης

Ηρεμία υπάρχει, στις τάξεις του ζωδίου σας και ειδικά εσείς που είστε μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις, από τον καινούργιο μήνα θα δουλέψετε πιο εντατικά προς την κατεύθυνση του γάμου ή την απόκτηση ενός παιδιού.

 

Αιγόκερως

Ευκαιρίες για ανέλιξη στην εργασία σας, θα έχετε αυτό το διάστημα που σίγουρα προσεχώς θα σας δώσει και την ύλη το χρήμα που προσδοκάτε. Μην ξεχάσετε μετά, να ασχοληθείτε και πιο ενεργά με την ερωτική σας σχέση.

 

Υδροχόος

Οι μέρες μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα σας κουράσουν μέσα από κάποια επαγγελματικά σας θέματα, και μάλλον θα χρειαστεί να επεκτείνετε τις ώρες που εργάζεστε.

Ιχθείς 

Τυχεροί είστε καθώς όλα αυτά που είχατε μέσα στο μυαλό σας, έχουν αρχίσει και παίρνουν σάρκα και οστά. Τώρα υπάρχει και μια εκκρεμότητα στα ερωτικά σας, που εσείς πρέπει και αυτήν να την τακτοποιήσετε.