Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τετάρτη 30/10

 

Κριός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αποφάσεις μόνιμων και επίσημων δεσμεύσεων, θα πάρετε μέσα στον Νοέμβριο. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα καταφέρετε να διορθώσετε τις αισθηματικές σας ιστορίες, και να κινηθείτε μπροστά!

Ερωτική τύχη : ++++/+

Ταύρος – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είστε κάτω από πίεση εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, για να πάρετε αποφάσεις για τον δεσμό σας. Σίγουρα ότι και να ανακοινώσετε θα πρέπει και να το υποστηρίξετε με πράξεις!

Ερωτική τύχη : ++++/+

Δίδυμοι – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είστε κάτω από τις βοηθητικές όψεις του κυβερνήτη σας, που μπορεί να σας ενώσει και πάλι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι προτάσεις που σας έρχονται σίγουρα, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Ερωτική τύχη : +++++

Καρκίνος – Ο ΗΛΙΟΣ

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, αισθηματικά είναι πολύ καιρό μόνοι. Τώρα που ο Άρης, είναι υπέρ  σας, θα έχετε πολλά περισσότερα φλερτ και πλησιάσματα, που σίγουρα θα σας αφορούν.

Ερωτική τύχη : +++/++

Λέων – Η ΣΕΛΗΝΗ

Μετά από μια δύσκολη εποχή που με τον άνθρωπο σας, χάσατε τις ισορροπίες σας, τώρα θα καταφέρετε να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Ερωτική τύχη : +++/++

Παρθένος Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η εποχή μάλλον σας βρίσκει μόνους… ίσως και προσφάτως χωρισμένους. Το καλό είναι ότι χρειάζεται από την δική σας την μεριά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να ασχοληθείτε πια με την καθημερινότητα σας.

Ερωτική τύχη : +++++

Ζυγός – Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η επικοινωνία και η ρομαντική διάθεση, θα έρθουν και πάλι μέσα στην σχέση σας. Τώρα θα καταφέρετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να μιλήσετε και για ένα μέλλον ίσως και μέσα από μια επίσημη δέσμευση.

Ερωτική τύχη : ++++/+

Σκορπιός – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι προσπάθειες σας, να ξεχάσετε τα παλιά… τελικά δεν έχουν πετύχει. Το πιο πιθανόν είναι άμεσα, να κάνετε μια διπλωματική κίνηση, για να βρείτε μια δικαιολογία που θα σας ζεστάνει και πάλι τις επικοινωνίες.

Ερωτική τύχη : +++/++

Τοξότης – Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε μέσα σε σχέσεις και γάμους, που κρατιούνται από αληθινά συναισθήματα. Με τον Ερμή να σας ευνοεί, σίγουρα οι περισσότεροι θα σκεφτείτε για  μια παραπάνω κίνηση, έναν απόγονο!

Ερωτική τύχη : ++++/+

Αιγόκερως – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε κλείσει οριστικά τους αισθηματικούς κύκλους του παρελθόντος. Τώρα θέλετε να βρείτε έναν άνθρωπο των δικών σας προδιαγραφών. Πάντως καινούργια φλερτ, θα έχετε πολλά!

Ερωτική τύχη : +++++

Υδροχόος – Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Με δύο δυνατούς πλανήτες ανάδρομους στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα πρέπει αυτές τις ημέρες να είστε στο πολλαπλάσιο πιο προσεχτικοί σε αυτά που τάζετε… αλλά και που σας υπόσχονται!

Ερωτική τύχη : ++++/+

Ιχθείς

Τελικά έχει έρθει η ώρα που πρέπει εσείς και μόνο να αποφασίσετε, για το που θα πάει η σχέση αυτή. Δεν θα δεχτεί το ταίρι σας, ούτε άλλες δικαιολογίες αλλά ούτε και άλλες καθυστερήσεις.

Ερωτική τύχη : +++++