Τσιγγάνικο Ρίξιμο Αγάπης – Τι αισθάνεται για εσένα το άτομο που σε ενδιαφέρει?

Για όλα τα ζώδια:

Κριός – Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ

Το άτομο που έχετε ερωτευτεί, ξέρει ότι έχει κάνει λάθη πολλά, στο πρόσφατο σας παρελθόν. Σαφώς και υπάρχουν ενεργά συναισθήματα ακόμη για το  πρόσωπο σας,  που εντός των πρώτων ημερών του Νοεμβρίου, θα σας αποκαλυφθούν, μαζί με καινούργιες προτάσεις!

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Ταύρος – ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να δώσετε χρόνο στην άλλη πλευρά, αυτού του ερωτικού συσχετισμού… να δράσει και να σας μιλήσει πιο αναλυτικά, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε μαζί. Πολλές οι εκπλήξεις που ακολουθούν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Δίδυμοι – ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Κρατήστε μόνο χαμηλούς τόνους σε όλα αυτά που σας ενοχλούν στον άνθρωπο σας, και από τον νέο μήνα, δώστε τον χρόνο για να σας φέρει τις εξηγήσεις που σίγουρα θα σας πείσουν. Τώρα θα χρειαστεί και να κοιτάξετε την δική σας ψυχολογία…αλλά και εμφάνιση.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Καρκίνος – ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ                

Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, και μάλλον δεν τα έχετε ακόμη καταλάβει. Μέσα σε αυτά θέλει να σας μιλήσει και για κάποια πράματα – άτομα του παρελθόντος, που σίγουρα ακόμη σας προβληματίζουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

Λέων – ΤΟ ΚΑΡΟ

Μπορείτε να χαμογελάσετε. Ο αγαπημένος σας, μετά από ένα διάστημα σιωπής / απουσίας, τώρα θα έρθει κοντά σας μέσα από προτάσεις και συγνώμες που θα γοητεύσουν εκ νέου την καρδιά σας. Ίσως και κάποιοι από εσάς, να λάβουν μέχρι και πρόταση γάμου.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Παρθένος – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μην κάνετε αυτές τις ημέρες, κάποια εντυπωσιακή ή παράτολμη επικοινωνιακή κίνηση, που θα σας εκθέσει στα μάτια του συντρόφου σας ή αυτού που αγαπάτε. Σίγουρα τώρα υπάρχουν οι λύσεις που θα σας φέρουν σε βήματα δέσμευσης.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Ζυγός – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Να είστε σίγουροι, ότι μέσα στην καρδιά του ατόμου που ακόμη αγαπάτε για τους δικούς σας λόγους, υπάρχουν συναισθήματα που θα σας εκφραστούν τις επόμενες ώρες- ημέρες. Τώρα υπάρχουν λύσεις, που μπορούν να σας κάνουν και πάλι ενωμένο ζευγάρι.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Σκορπιός – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Όσα και να κάνετε, δεν θα υπάρξει κάποια αντίδραση πρακτική από το άτομο που θέλετε, καθώς ακόμη σκέφτεται πως θα διαχειριστεί τον συσχετισμό σας. Μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα καταφέρετε να συναντηθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις κοινές σας προθέσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Τοξότης – ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Συμβαίνουν πολλά και διαφορετικά, μέσα στην καθημερινότητα του ατόμου που έχετε ερωτευτεί, και αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που ακόμη δεν έχει κάνει κάποια ξεκάθαρη κίνηση προς εσάς…καθώς σίγουρα σας έχει μέσα στην καρδιά του!

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Αιγόκερως – ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Οι εντάσεις που έχουν λάβει χώρα στην σχέση σας, είναι και η μοναδική αιτία… που εσείς οι δύο δεν είστε τώρα και τόσο καλά μαζί. Αυτό πληγώνει όμως το συντροφικό σας έτερο, που ζητάει να κάνετε εσείς τις σχετικές διορθώσεις άμεσα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Υδροχόος – ΤΟ  ΚΕΡΜΑ

Μην βάζετε άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις, προς το άτομο που έχε καιρό τώρα εκδηλώσει τα συναισθήματα του για το πρόσωπο σας.  Αυτό μόνο φθορά μπορεί να προκαλέσει. Ένα πάντως τηλεφώνημα – μήνυμα προσεχώς θα το λάβετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Ιχθείς – ΤΟ ΚΕΡΙ

Από τις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε πρόταση για έξοδο, από το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε τα όποια προβλήματα έχετε, και να πάτε πιο κάτω…αλλαγμένοι και αγαπημένοι.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο