Οι Κάρτες των Αγγέλων – Μηνύματα από το μέλλον!

Για τον μήνα Νοέμβριο:

Κριός   Η Μελέτη

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι πολλές και ποικίλες, για την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα τώρα πρέπει και να γίνουν πράξεις. Το συντροφικό σας έτερο, τώρα θέλει και αυτό να κάνει κάτι περισσότερο, και θα δείτε μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος Η Φιλία

Υπάρχουν διάφορα άτομα, μέσα στην ζωή σας, που ακόμη δεν σας επιτρέπουν να φτιάξετε την ερωτική σας σχέση όπως εσείς το επιθυμείτε.  Σίγουρα θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να κοιτάτε…και να περιμένετε.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Μην δίνετε δεύτερες ευκαιρίες, σε άτομα που δεν ξέρετε τι θέλουν από εσάς. Τώρα που είστε και σε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, μπορείτε να ξεχωρίσετε τι αξίζει να παραμείνει κοντά σας, και τι όχι. Επίσης, μια επαγγελματική επιτυχία θα σας απογειώσει.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για όλα αυτά τα θέματα, που έχετε μήνες τώρα βάλει στον πάγο. Ξέρετε τι θέλει, άρα μέσα από τους παρατεταμένους σας διαλόγους, θα βρεθούν οι τρόποι, που μπορείτε να γίνετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.  

Λέων Η Νέα Αγάπη

Μόνο ευχάριστη τροπή θα πάρουν τα πράματα, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας κάνει να σκεφτείτε και το κοινό σας μέλλον. Στην εργασία σας, κρατήστε πιο χαμηλούς και συντηρητικούς τόνους, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά κουτσομπολιά.

 

Παρθένος Τα Παιδιά

Δεν χρειάζεται να βγάλετε στην επιφάνεια, όλα τα απωθημένα σας,  στον καινούργιο άνθρωπο που έχει μπει στην καθημερινότητα σας. Αυτό πια είναι και κάτι που πρέπει να το διαχειριστείτε, σε κάθε κατεύθυνση και να το σβήσετε από το μυαλό σας.

 

Ζυγός Ακούγοντας 

Έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι κάτι που τώρα σας κάνει και θέλετε, να βγείτε από αυτήν την στασιμότητα.  Το συντροφικό σας έτερο, σε όλα τα επόμενα βήματα σας θα σας υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Μην λέτε όλα τα ερωτικά σας μυστικά, σε άτομα που δεν σας ξέρουν και τόσο καλά, καθώς ακόμη δεν έχετε τις αληθινές τους προθέσεις ξεκάθαρες. Όπως και να είναι τα πράματα, κάποιος από όλους αυτούς προσεχώς θα σας προσεγγίσει με τον δικό του τρόπο.

Τοξότης Η Θεραπεία

Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας, από τις καταστάσεις του παρελθόντος, και εκεί θα διαπιστώσετε, ότι δίπλα σας υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που ακόμη σας αγαπάει και περιμένει από εσάς ένα νεύμα σας για σχέση.

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Δεν μπορείτε να έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά. Ξέρετε ότι κάποιος στο τέλος θα πληγωθεί και αυτό δεν το θέλετε.  Μιλήστε πιο ειλικρινά και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στη δουλειά σας να είστε διπλά προσεχτικοί, και θα δείτε ότι κάτι αλλάζει θετικό.

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Μην επιχειρήσετε αυτό το χρονικό διάστημα, να κάνετε μια νέα αρχή με τον άνθρωπο σας, καθώς ακόμη ο ίδιος στην ζωή του έχει πολλά πρακτικά προβλήματα, που δεν χρειάζεται να τα επωμιστείτε. Τώρα θα πρέπει να δώσετε χρόνο σε όλους.

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Μην διαφημίζετε σε κανέναν, το τι συμβαίνει  μέσα στην σχέση σας καθώς αυτό είναι κάτι που σας χαλάει την γενικότερη εικόνα. Ο σύντροφος σας,  θα σας μιλήσει αυτές τις ημέρες για να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.