Τσιγγάνικο Ρίξιμο – Ποιός είναι ο αληθινός λόγος που σε χώρισε ή έφυγε?

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός

Δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ασχοληθείτε, με τις ερωτικές υποθέσεις που έχουν ανοίξει πάλι από το παρελθόν, και για ακόμη μια φορά σας αναζητούν!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Παρθένος και Ζυγός

Ταύρος

Μπορείτε αυτές τις καλές αστρολογικά ημέρες, να συναντηθείτε με τους φίλους σας, ακόμη και να φύγετε για μια εκδρομή. Και μόνοι σας μια χαρά περνάτε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

 

Δίδυμοι

Έχετε πάρει τις τελικές αποφάσεις σας, για την ερωτική σας σχέση ή και γάμο, και θέλετε να τις ανακοινώσετε άμεσα. Το πεδίο είναι ανοιχτό, άρα το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Σκορπιός

 

Καρκίνος

Το όραμα της ευτυχίας, δεν περιλαμβάνει μόνο οικονομική άνεση- ασφάλεια, αλλά και έναν καλό και αξιόλογο σύντροφο δίπλα σας. Οι συγκυρίες, θα σας τον φέρουν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Αν ξέρετε ότι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο ή παρεξηγήσεις στον χώρο που εργάζεστε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας απλά κλειστό.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

 

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του 1ου δεκαημέρου του νέου μήνα, θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι για να μιλήσετε με το ταίρι σας, για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Καρκίνος και Ζυγός

 

Ζυγός

Η καρδιά σας έχει πολλά μπαλώματα από τα παλιά, και τώρα τελευταία έχει προστεθεί ένα ακόμη. Εσείς φταίτε μόνο και οι λάθος – επιπόλαιες σας επιλογές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός 

Θα χρειαστεί να μην είστε και τόσο απόλυτοι με τα νέα άτομα, που τώρα γνωρίζετε. Ίσως και κάποιο να μην θέλουν από νωρίς να ανοίξουν τα χαρτιά τους!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Τοξότης 

Έχετε υπολογίσει, τις εργασίες σας, τις τρίτες υποχρεώσεις σας αλλά και τις συγκεκριμένες ημέρες των δράσεων σας. Όλα θα γίνουν στο απόλυτο και στο έπακρο! Κάποιος σας πλησιάζει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

 

Αιγόκερως

Έχετε επιθυμήσει να φύγετε από την ρουτίνα της μοναχικής-ερωτικής ζωής και να φτιάξετε εκ νέου, μια σχέση. Μετά την αλλαγή ζωδίου… η τύχη θα σας προσφέρει αυτό – ν που επιθυμείτε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

 

Υδροχόος  

Είναι φλογερός ο έρωτας, που έχετε για το ταίρι σας, και κάποιοι ήδη σας έχουν ζηλέψει για αυτό. Με τόσα ανάδρομα γεγονότα στον ουρανό, όλα είναι πιθανόν να πέσουν στην αντίληψη σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Έχετε πολλά εκφραστικά μέσα εσείς! Τα ξέρετε και μάλλον έχει έρθει και η ώρα για να τα χρησιμοποιήσετε εκεί που θέλετε, για να πετύχετε τους σκοπούς σας εύκολα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Καρκίνος και Λέων