Αιγυπτιακή Σφίγγα – Οι συναντήσεις των Συντρόφων δεν θα είναι τυχαίες

Για το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου:

Κριός – Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε βρει τα σωστά λόγια – τρόπους, για να προσεγγίσετε το άτομο  που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, και αυτό είναι κάτι που σας καθυστερεί, από το να είστε μαζί…γιατί θα είστε μαζί! Προσωρινά μόνο εμπόδια, ίσως και να δημιουργούν τελικά περισσότερη αληθινή αγάπη και βαθιά συναισθήματα.

Ταύρος – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μπορείτε να μείνετε αυτό το χρονικό διάστημα μόνοι σας, και να μην δώσετε ευκαιρίες ακόμη σε νέα άτομα, να πολιορκήσουν την καρδιά σας. Άλλωστε είστε τόσο επιφορτισμένοι με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, που έχουν πάρει την άγουσα.

 

Δίδυμοι – Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Εσείς μην απορείτε, αν το ταίρι σας, σας εκφράσει  έντονα τα παράπονα του που είστε μόνιμα απών από την σχέση σας, λόγω δικών σας προβλημάτων – υποχρεώσεων. Σε δεύτερο τόνο, σκεφτείτε και αν τελικά δεν έχετε χρόνο για το εν λόγω άτομο, καθώς κάτι άλλο να προέχει!

 

Καρκίνος – ΤΟ ΝΗΣΙ         

Μην ψάχνετε να βρείτε άτομα και ιστορίες, για να τις ξαναζωντανέψετε, και ειδικά τώρα που βλέπετε ότι δεν υπάρχει, κάποια ιδιαίτερη ανταπόκριση, από την άλλη πλευρά. Κρατήστε αποστάσεις αλλά και την αξιοπρέπεια σας, σε όλους αυτούς, που δεν έχουν καταλάβει την αξία τους!

Λέων – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Είναι αρκετά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την μεριά του αγαπημένου σας και γύρω, από παλιές του καταστάσεις που τώρα έχουν έρθει και πάλι στην επιφάνεια και σας ενοχλούν. Είναι μόνο πια στην δική σας ευθύνη για να δείτε τελικά, αν θα παραμείνετε, ή αν θα δώσετε κάποιες ευκαιρίες.

 

Παρθένος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα ερωτικά σημάδια, που έχουν έρθει στην αντίληψη σας, είναι πια τόσο έντονα και σοβαρά, που δεν δικαιούστε να λέτε ότι δεν τα έχετε καταλάβει. Αν το άτομο και εσάς τελικά σας αφορά, είναι και το πιο ορθό χρονικό διάστημα για να δράσετε όπως εσείς ξέρετε καλύτερα.

 

Ζυγός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ανακατεύετε το παρελθόν με το παρόν σας, μόνο και μόνο για να δείτε εκ του ασφαλούς, τι σας χρειάζεται και τι μπορείτε να έχετε στην ζωή σας. Αυτό εν τέλει, θα πληγώσει κάποιον που δεν ξέρει αυτόν τον τρόπο που σκέφτεστε!

 

Σκορπιός – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Ξέρετε ότι μέσα στα οικεία  σας περιβάλλοντα, υπάρχουν άτομα που σας θέλουν ερωτικά, αλλά ακόμη δεν έχετε δώσει και τα σχετικά δικαιώματα για να σας προσεγγίσουν με τον εν λόγω τρόπο. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε άλλα μηνύματα για να σταματήσουν.

Τοξότης – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Φροντίστε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτά που ζητούν οι τρίτοι από εσάς…! Τώρα που θα υπάρξει και μια σταθερή άνοδος των οικονομικών σας, σίγουρα θα μπορέσετε κάποια προβλήματα από το παρελθόν σας να τα λύσετε μόνιμα.

 

Αιγόκερως – ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Αν έχετε βρει την ησυχία και την ηρεμία σας μέσα σε μια καινούργια σχέση, μην κάνετε το γνωστό λάθος να επιστρέψετε και πάλι σε  κάτι από το παρελθόν, που θα σας αναζητήσει τις τελευταίες ημέρες του Σκορπιού. Επιπροσθέτως, κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος – Η SFIGGA

Οι δράσεις σας έχουν γοητεύσει …κάποιον από τον φιλικό  σας κύκλο, που έχει σκοπό μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας μιλήσει για τα αληθινά του συναισθήματα. Τώρα έχετε και εσείς την ευκαιρία να κάνετε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ιχθείς – Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Δηλώνετε ότι έχετε πια μπερδευτεί με τόσα που έχουν συμβεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή, τους τελευταίους μήνες. Δεν χρειάζεται άμεσα να αντιδράσετε, παρά μόνο για αρχή να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν αυτό που έχετε ανάγκη.