Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 01/11

…για όλους:

 

Κριός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μια καλή εποχή για το ζώδιο σας, που θα σας δώσει και το έναυσμα για να μπορέσετε να βρείτε οδούς, που θα σας πάνε και σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση. Οι ευκαιρίες σίγουρα θα σας δοθούν.

Ταύρος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν χαρίζεστε εσείς στα λόγια σας, και αυτό έχει ξεβολέψει τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να μιλήσει και αυτός με την σειρά τους, για ότι πρέπει άμεσα να βελτιωθεί στην σχέση σας.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Αυτό το μοιραίο αστρολογικό φαινόμενο, ακουμπά την καρδιά και την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν καταστάσεις, που τώρα θα λήξουν και πλέον θα μπορέσετε με τον άνθρωπο σας να κινηθείτε μπροστά.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ο  Κυβερνήτης σας, μέσα στην αγαπημένη θέση του στο πυρ… θα φέρει εκπλήξεις στους αδέσμευτους και τους όποιους χωρισμένους. Σίγουρα κάτι νέο θα συνεπάρει την τόσο δύσκολη καρδιά.

 

 Λέων – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Ζητάτε από την εργασία σας, κάποιες αλλαγές ή μια προαγωγή…έρχεται. Είστε από τους πιο τυχερούς αυτού του διαστήματος, που μπορείτε να αλλάξετε εκ βάθρων την ζωή σας.

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Εσείς απλά απολαύστε όλα τα καταπληκτικά δώρα και εκπλήξεις της ερχόμενης πανσελήνου, πάνω στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει σε κάποιες περιπτώσεις, επανασυνδέσεις, ξαφνικό – τυχερό χρήμα…και ανεβασμένη ψυχολογία.

 

Ζυγός – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η ρουτίνα μέσα στην ερωτική σας ζωή, σας έχει βαρύνει πολύ και τώρα, υπάρχει και η πρακτική ευκαιρία, για να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν σε κάθε επίπεδο…και τον άνθρωπο σας.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν σας αφορά πια καθόλου, το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας. Τώρα είστε σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση που θα καταφέρετε όλα τα ερωτικά και τα οικογενειακά γενικότερα προβλήματα να τα αντιμετωπίσετε εύκολα.

 

Τοξότης – Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα σας είναι και η πιο εύκολη τελικά περίοδος, καθώς ο σύντροφος σας, ενδέχεται να σας πιέσει για να πάρετε αποφάσεις πιο άμεσες και ώριμες γύρω από μια δέσμευση. Σίγουρα σε όλα αυτά, κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν θα περιμένετε πια κανέναν για σας πλησιάσει και να σας κάνει την ερωτική του εξομολόγηση. Τώρα χρειάζεται να βρείτε το θάρρος εσείς και τολμήσετε μια επικοινωνία, που σίγουρα θα σας φέρει και στο αποτέλεσμα που θέλετε.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όσο θα υπάρχουν τρίτα άτομα, μέσα στον δεσμό σας και ανάμεσα σε εσάς και το άτομο που έχετε ερωτευτεί, τίποτα δεν θα κινείται. Σε αυτό ευθύνεται μόνο η άλλη πλευρά, που ακόμη αδρανεί και δεν παίρνει πρωτοβουλίες.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αρκετά χρήματα και επαγγελματικές επιτυχίες, έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, που θα το βοηθήσουν σε κάθε επίπεδο, για να ξεχάσει όλα τα παλιά, και με μια ανεβασμένη ψυχολογία, να συζητήσει μαζί σας πιο ανοιχτά.