Οι κάρτες της τράπουλας PASSAR προβλέπουν για τον Νοέμβριο

Προβλέψεις για την αισθηματική ζωή όλων των ζωδίων….για τον μήνα του Νοεμβρίου:

Κριός: ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Αυτά που έχετε κατά νου να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, μάλλον έχουν αρχίσει και παίρνουν σάρκα και οστά. Την προσοχή του ατόμου που έχετε αγαπήσει, την έχετε πια σίγουρα, άρα τώρα καλό είναι να αναμένετε τις θετικές εξελίξεις.

Ταύρος: ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ένας από τους δύο σας, παίζει μέσα σε αυτόν τον αισθηματικό συσχετισμό. Και αυτός σίγουρα δεν είστε εσείς! Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά επικοινωνιακά με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και θα δοθούν οι λύσεις για να είστε μαζί μόνιμα.

Δίδυμοι: Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Οι υποχωρήσεις που έχετε κάνει, για να είστε καλά και χωρίς εντάσεις μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα έχουν γοητεύσει τον άνθρωπο σας, που από το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, θα κάνει ότι χρειάζεται για να κλείσετε πολλά στόματα.

Καρκίνος: ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ

Εσείς που έχετε καιρό να συναντηθείτε, ή έχετε χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ σας, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ειλικρινά, τις προθέσεις σας και ανάλογα να δράσετε από κοινού.

Λέων: Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχει ένα χάος. Παλιές και νέες προσωπικότητες, γεγονότα και  όχι μόνο σας κάνουν απλά να παραμένετε στάσιμοι. Αυτό με την πρόταση για επανασύνδεση κάποιου ατόμου, θα λήξει.

Παρθένος: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Πολλά τα θέματα και τα προβλήματα που έχετε μέσα στον δεσμό σας, καθώς το ταίρι σας, έχει αυτήν την εποχή μια απόμακρη στάση, που δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Μην πάει το μυαλό σας σε ακραία σενάρια, απλά δώστε χρόνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ζυγός: ΤΟ ΜΩΡΟ

Ζητήματα οικονομικά, που μέχρι τώρα μπλόκαραν την εξέλιξη σας θα λυθούν, μέσα από μια πρακτική βοήθεια που σας έρχεται από κάποιον γνωστό σας… ή και παλιότερη σας επένδυση. Τώρα θα βάλετε μπρος και όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε.

Σκορπιός: ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ

Το ότι ο πρώην σύντροφος σας, δεν σας έχει ξεπεράσει το ξέρετε και κατά καιρούς σας το επιβεβαιώνει! Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε είναι ότι μέσα στις ερχόμενες μέρες, θα κάνει και τις κινήσεις του, για να τα πείτε από κοντά και πιο ξεκάθαρα.

Τοξότης: ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μάλλον έχετε απογοητευτεί, από τις κινήσεις και τα λόγια του συντρόφου σας. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε αυτά που του έχετε πει…τα ξέρει σίγουρα. Εσείς που είστε μόνοι σας, μην κάνετε κάτι παράτολμο με άτομο μέσα στην εργασία σας.

Αιγόκερως: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Στο πρόσωπο που ατόμου που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, φαίνεται ο έρωτας. Αυτό είναι και κάτι που τώρα θα σας το δείξει μέσα από μια πρόταση για έξοδο – ραντεβού. Μην πείτε τα περισσότερα… απλά ακούστε τι θέλει από εσάς.

Υδροχόος: ΑΡΧΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Μπορεί στο τώρα να μην μιλιέστε με το άτομο που αγαπάτε, αλλά αυτή η στατική κατάσταση, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Θα σας ξανα-πλησιάσει και θα σας δώσει την αιτία και την αφορμή, για να επανασυνδεθείτε με τους  καλύτερους πιθανούς όρους.

Ιχθείς: ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Εσείς είστε το μόνο ζώδιο που θα πάτε την ερωτική σας ζωή πιο κάτω, είτε έχετε σχέση είτε είστε μόνοι σας. Οι μέρες του Νοεμβρίου, θα τονώσουν και πολύ περισσότερο τον οικονομικό  – εργασιακό σας τομέα.