Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 01/11

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός

Οι μέρες αυτές θα ακουμπήσουν και το δικό σας ζώδιο, που όμως θα έχει ήδη ανακουφιστεί από την νέα θέση της Αφροδίτης, που σας δίνει τις καλύτερες της όψεις. Σημασία περισσότερο θα πρέπει να δώσετε μόνο στο χειροπιαστό παρόν σας.

Ταύρος

Είστε εσείς που τώρα θα έχετε όλες τις ευκαιρίες που ζητάτε από τον ερωτικό σας δεσμό, για να μπορέσετε και να τον προασπίσετε έναντι των άλλων, που σας ενοχλούν ή σας σχολιάζουν. Το ταίρι σας, πάντως έχει σκοπό να ακολουθήσει την δική σας την γραμμή. 

 

Δίδυμοι

Οι θαυμαστές σας, θα εκδηλώσουν τελικά το ερωτικό τους ενδιαφέρον προς το άτομο σας. Τώρα εσείς που είστε ελεύθεροι, θα πρέπει και να διαλέξετε ποιος μπορεί να ταιριάξει στην τόσο δύσκολη σας καρδιά. Ίσως και κάποιος από τα παλιά.

 

 Καρκίνος

Καθοριστικό ρόλο στην σχέση σας, σίγουρα θα παίξουν και τα οικονομικά του συντρόφου σας, που από το 1ο δεκαήμερο του μήνα, θα πάνε πολύ καλύτερα. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείτε να σκεφτείτε και τον γάμο.

 

 Λέων

Πραγματικά είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε, τι πρέπει να γίνει με το άτομο που τόσο καιρό τώρα πολιορκείτε, αλλά ακόμη αυτό δεν έχει δώσει κάποιο θετικό σημάδι. Πιθανόν και να πρέπει, να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον άλλον.

Παρθένος

Δεν είστε εσείς, αυτοί που θα προχωρήσετε σε συμβιβασμούς μέσα σε ερωτικά θέματα. Ίσως παλιότερα να το είχατε δοκιμάσει, αλλά τώρα μέσα από την στιβαρότητα του χαρακτήρα σας, αυτό να μην χωράει. Μια επαγγελματική επιτυχία, θα σας ανοίξει και πόρτες στο εξωτερικό.

 

Ζυγός

Οι συζητήσεις, που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σας, μάλλον θα το πληγώσουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε τον νέο μήνα του Τοξότη -23/11, για να λύσετε όλες τις διαφορές σας, και να βρείτε την ισορροπία σας.

 

Σκορπιός

Θα πρέπει να είστε πιο διακριτικοί μέσα στους χώρους που κινείστε, και ουδείς πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζει, ότι υπάρχει ένα φλερτ, με ένα συγκεκριμένο άτομο. Προστατέψτε την εικόνα σας, κάτω από τις αποκαλύψεις του νέου μήνα!

 

Τοξότης

Μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε παρακαμπτηρίους οδούς για να τραβήξετε το αισθηματικό ενδιαφέρον του ατόμου, που ερωτευτήκατε. Μάλλον, υπάρχουν και άλλα ζητήματα γύρω από αυτήν την προσωπικότητα που θα πρέπει να μάθετε πρώτα.

Αιγόκερως

Μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, σας περιμένει και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να φέρετε και τον άνθρωπο σας, πιο κοντά για να μην χαθείτε. Μερικοί από εσάς, θα σκεφτούν / τολμήσουν ακόμη και μια συγκατοίκηση – αρραβώνα.

 

Υδροχόος

Το στυλ σας το κυκλοθυμικό, έχει τραβήξει την προσοχή  κάποιου που κινείται στους χώρους των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων. Μέσα στον Νοέμβριο, εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε περάσει εύκολα σε μια νέα ερωτική σχέση.

 

Ιχθείς

Χρησιμοποιείστε την ευφυΐα σας, για να δελεάσετε το πρόσωπο που θέλετε, και να είστε σίγουροι ότι με τον Ήλιο μέσα στον οίκο των Σκορπιών, αυτό τελικά θα είναι πολύ εύκολο. Ακόμη και για επανασυνδέσεις, θα σας φέρει στο αποτέλεσμα που ζητάτε.