Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τετάρτη 06/11

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μόνοι σας έχετε καταλάβει, ότι περνάτε καλά. Ωστόσο γύρω σας ήδη  υπάρχουν κάποια παλιά και νεότερα φλερτ, που δεν σας αφήνουν αδιάφορους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν σας χρειάζεται τίποτα από το παρελθόν σας. Τώρα είστε σε μια εξαιρετική φάση ζωής, που μπορείτε να κάνετε όλες τις αλλαγές που τόσο καιρό έχετε καθυστερήσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είστε σε άλλα επίπεδα εσείς και όλοι το ξέρουν! Αυτό που έχει σημασία είναι τώρα να βρείτε τι ζητάτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να το κυνηγήσετε μέχρι να το πετύχετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Απαιτήσεις πολλές έχει το συντροφικό σας έτερο, και μάλλον έχει αρχίσει και κουράζεστε με όλα αυτά. Πιθανόν και να πρέπει άμεσα να μιλήσετε για τις δικές σας ανάγκες πια!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν περάσει μέσα από δυσκολίες το τελευταίο χρονικό διάστημα σε σχέσεις και γάμους. Τώρα αυτό αλλάζει μέσα από δράσεις και προτάσεις από την άλλη πλευρά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η εργασία και τα οικογενειακά σας θέματα, σας έχουν απορροφήσει εντελώς, και έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και προσωπική ζωή. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ διαφορετικά!

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Θα χρειαστεί να εφαρμόσετε την εξυπνάδα σας, και να δείτε πως μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις μέσα στην σχέση αλλά και τον επαγγελματικό σας τομέα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα βρεθείτε κάτω από την έντονη και πιεστική πολιορκία δύο ατόμων, που θέλουν να σας κάνουν το ταίρι τους. Δεν χρειάζεται κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, να κάνετε κάτι, απλά να δώσετε χρόνο σε εσάς, πάνω από όλα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν είναι για εσάς. Τώρα μπορείτε να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που να μπορεί να στηρίξει τα όνειρα σας. Ακολουθούν και κάποιες σημαντικές σας εργασιακές επιτυχίες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν θέλετε να αδικήσετε κανέναν. Προτιμάτε να μένετε μόνοι σας μόνο και μόνο για να μην στεναχωρήσετε κάποιον που σας αγαπάει, αλλά ακόμη η εποχή δεν είναι κατάλληλη για σχέση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Ο δεσμός σας, είναι δύσκολος πια, και αυτό σίγουρα έχει αρχίσει και σας προβληματίζει σε κάθε επίπεδο. Από την νέα εβδομάδα, θα πετύχετε  και κάτι στον εργασιακό σας κύκλο που θα σας φέρει περισσότερα κέρδη.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μέσα στους φιλικούς σας κύκλους υπάρχουν άτομα, που δεν έχουν καταλάβει ότι ακόμη είστε ελεύθεροι συναισθηματικά. Κάποιος ενδιαφέρεται πάντως πολύ για εσάς. Οι μέρες θα σας ενώσουν ίσως και ερωτικά με κάποιον.

Ερωτική Τύχη: 8/10