Τσιγγάνικη κατάστρωση – Τι θέλει τελικά από εσένα, το άτομο που ακόμη αγαπάς?

Προβλέψεις μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου:

Κριός: Ο ΑΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μην ξεχνιέστε! Έχετε περάσει πολλά και δύσκολα στο ερωτικό σας παρελθόν και μάλλον θα πρέπει προς όλες τις κατευθύνσεις να είστε προσεχτικοί, σε αυτά που σας λένε.

Ταύρος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Κοιτάτε με μεγάλη προσοχή, τον σύντροφο σας  που αυτό το τελευταίο διάστημα είναι χαμένος στον κόσμο του. Δεν φταίτε σίγουρα εσείς, αλλά μόνο ότι έχει τα δικά του προβλήματα από το παρελθόν.

Δίδυμοι: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Δεν υπάρχει χώρος αυτήν την εποχή μέσα στην ζωή σας, για να   μπορέσετε να βάλετε μια νέα σοβαρή σχέση. Σίγουρα αυτό σας λυπεί, αλλά τελικά είναι μόνο στο χέρι σας, για να κάνετε κάτι επ΄αυτού!

Καρκίνος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν θα μείνετε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς βλέπετε ότι αυτός που αγαπάτε, δεν παίρνει την σχετική επικοινωνιακή πρωτοβουλία. Εκφραστείτε, και θα δείτε ότι ο δρόμος της μόνιμης σας ένωσης, ανοίγει.

Λέων: ΤΟ ΕΦΤΑ ΞΙΦΟΣ

Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες, για τις διπλές καταστάσεις που έχετε πάνω στην πλάτη σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξέρετε ποιον αγαπάτε, και ποιον έχετε κοντά σας μόνο και μόνο για την ανασφάλεια σας.

Παρθένος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΞΙΦΟΣ

Νεότερα θα έχετε σίγουρα, από τον άνθρωπο που θέλετε, αλλά με έναν τρόπο που θα σας παραξενέψει. Σίγουρα σας θέλει πίσω, αλλά θα πρέπει να σας ξανα-εμπιστευτεί σε όλα σας!

Ζυγός: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην δίνετε τα πάντα σε κάποιον μόνο και μόνο για να σας δώσει την ερωτική του σημασία. Τώρα χρειάζεται από την μεριά σας, να δείτε αν τελικά αυτή  η προσπάθεια σας αξίζει.

Σκορπιός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποιες παραπάνω εξηγήσεις, θα ζητήσει το ταίρι σας, για τις επικοινωνίες με κάποιον που ζηλεύει. Τώρα χρειάζεται να είστε ειλικρινείς και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

Τοξότης: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μέσα από μπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα, θα σας ξαναπλησιάσει κάποιος από τα παλιά, που τώρα θέλει να είστε μαζί, αλλά ακόμη με τους δικούς του όρους και προγράμματα.

Αιγόκερως: ΤΟ ΤΡΙΑ ΞΙΦΟΣ

Δεν σας αφορά τι χρειάζεται πια η καρδιά σας, παρά μόνο το μυαλό σας. Δεν είστε έτοιμοι για νέα ερωτική σχέση, και μάλλον θα πρέπει να δώσετε σημασία σε οικονομικά – εργασιακά.

Υδροχόος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΞΙΦΟΣ

Δεν θα βρείτε κανέναν να σας κάνει όλα τα παράξενα σας χατίρια. Τώρα ειδικά που έχετε και την περίεργη σας διάθεση, μετά από έναν χωρισμό ή μια ερωτική απομάκρυνση. Αλλάξτε τρόπο και όλα θα βελτιωθούν.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΞΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχει από όλα. Υπάρχουν εκπλήξεις που θα σας έρθουν από το παρελθόν, αλλά και νέες προτάσεις από έναν φίλο σας, που θα σας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο.