Η τράπουλα της Κατίνας – Φλογερά τα παλιά πάθη και τα νέα ειδύλλια!

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 09+10/11

Κριός  Η Καρδιά

Μπορεί να υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό κενό, από τότε που είδατε ή ακούσατε για τελευταία φορά, τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά αυτό σίγουρα έχει και μια λογική εξήγηση. Προσεχώς θα έχετε διάλογο ή και συνάντηση.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Αυτό το ιδιαίτερο φλερτ που έρχεται από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, από το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου! Εσείς απλά να είστε έτοιμοι, καθώς οι προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι, θα σας εκπλήξουν ποικιλοτρόπως.  

 

Δίδυμοι Το Αστέρι

Δεν σας πειράζει σχεδόν καθόλου, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είστε μόνοι σας εκτός σχέσης.  Υπάρχουν τόσα άλλα ωραία πράματα που σας κυκλώνουν, που ούτε καν βλέπετε γύρω σας, μια ερωτοφιλία που σας πολιορκεί!

 

Καρκίνος Το Δέντρο

Δεν θα μπείτε στον ρυθμό κανενός εσείς. Έχετε περάσει πολλά στο αισθηματικό σας παρελθόν, που μάλλον χρειάζεται να είστε επί δέκα πιο προσεχτικοί, έτσι ώστε να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς.

 

Λέων Σελάνα Το Τζαν του Εβένου

Κάποιος μέσα από τους κοινωνικούς ή εργασιακούς σας κύκλους, έχει ερωτικές σκέψεις για εσάς, και τώρα είναι έτοιμος για να τις εκφράσει. Όπως και να θέλετε να το συνεχίσετε, ή να το διακόψετε σίγουρα κάντε το έξω από τους οικείους χώρους.

Παρθένος Το Ερωτικό Γράμμα

Οι φίλοι σας, κάνουν ότι μπορούν για να σας φέρουν πιο κοντά με το άτομο που προσφάτως τσακωθήκατε και χωρίσατε.  Θα έχετε ευκαιρίες συνάντησης και διαλόγου, στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, αλλά χωρίς κάποιο άμεσο αποτέλεσμα.

 

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Όταν εσείς ερωτεύεστε δεν έχετε στοπ. Καιρό είχατε να νιώσετε μεγάλη αγάπη μέσα στην καρδιά σας, και πιθανόν και να είστε και έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα. Πριν από οτιδήποτε άλλο, σίγουρα πρέπει να διορθώσετε τα οικονομικά σας.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Δεν ξέρετε τι μπορεί να έχει πάθει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και ακόμη μένει σιωπηλό στις δικές σας προτάσεις – ενοχλήσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα μιλήσετε από κοντά θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Τοξότης Η Παιδούλα

Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, το σύμπαν σας επιφυλάσσει ένα μεγάλο δώρο. Μια νέα γνωριμία, έρχεται στον δρόμο σας και σας δίνει ότι όλοι δεν σας έχουν προσφέρει ποτέ. Μέσα στο έτος, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις!

 

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Αν κρατήσετε λίγο παραπάνω την σιωπή ίσως και την ορθό εγωισμό σας, θα καταφέρετε να στρέψετε επάνω σας την προσοχή του ατόμου που θέλετε. Τώρα χρειάζεται απλά να είστε ο εαυτός σας και χωρίς καμία υπερβολή.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος

Έχετε την πείρα έτσι ώστε πια να ξεχωρίζετε, ποιοι μπορούν να σταθούν δίπλα σας και ποιοι όχι. Σίγουρα έχετε πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά μόνο ένας θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την καρδιά σας.  

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Μπορεί η αρχή να είναι δύσκολη για την σχέση αυτή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από το πέρας του χρόνου, θα έρθετε πολύ πιο κοντά με τον άνθρωπο σας, που έχει και πολλά να σας αποκαλύψει.