Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/11 Εκπλήξεις στους χωρισμένους

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός

Τακτοποιήστε καλύτερα την αισθηματική σας ζωή, έτσι ώστε να μην είναι και πάλι εμπόδιο, σε όλες τις άλλες δραστηριότητες που έχετε. Το ότι αγαπάτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε όλα τα παράλογα χατίρια της άλλης πλευράς.

Ευνοϊκή Ημέρα :  Δευτέρα

Ταύρος

Μια υπέροχη εβδομάδα, γεμάτη μόνο από ευχάριστα οικονομικά και προσωπικά γεγονότα. Τώρα οι περισσότεροι από εσάς, έχουν βρει την ηρεμία τους, μέσα σε σχέσεις και οικογένεια και θα δώσουν την προσοχή τους σε εργασία και επιμόρφωση.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Δίδυμοι

Δεν είστε τα άτομα της υπομονής, και τώρα αυτό έχει ήδη αρχίσει και πιέζει τον σύντροφο σας, που έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από εσάς. Μέχρι το τέλος του 2ου δεκαημέρου του μήνα, θα έχετε συνάντηση που σίγουρα θα φέρει και πάλι την ισορροπία.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

 

Καρκίνος                 

Μάλλον είστε έτοιμοι, για τις τελικές σας αποφάσεις γύρω  από έναν χωρισμό, και αυτό θέλετε εντός των επομένων ημερών, να το ανακοινώσετε. Είστε κάτω από μεγάλη πίεση και τρίτων καταστάσεων, που σίγουρα δεν μπορούν να περιμένουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

Λέων

Θα λάβετε γνώση από τους φίλους και τους γνωστούς σας, ότι ο πρώην σας, σας αναζητά και θέλει να σας μιλήσει από κοντά. Από την τελευταία φορά που τον είδατε, έχουν γίνει σημαντικές τροποποιήσεις στην ζωή του, και θέλει να το ξέρετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Παρθένος

Από τις πρώτες ημέρες κιόλας της νέας εβδομάδας, εσείς θα βρείτε ευκαιρία για να έρθετε και πιο κοντά με το πρόσωπο που έχετε, στην καρδιά σας τόσο καιρό. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις που αν τις αρπάξετε, σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα μαζί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Ζυγός

Τρέχουν πολλά ζητήματα με το παρελθόν του ατόμου, που θέλετε αλλά δεν θα ήταν και ότι πιο σωστό, αυτήν την στιγμή να παρέμβετε. Εσείς κρατήστε χαμηλούς τόνους και θα δείτε ότι θα σας έρθουν πληροφορίες, που σίγουρα θα σας φωτίσουν το μονοπάτι.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Σκορπιός

Μην ασχολείστε με το παρελθόν σας πλέον. Υπάρχουν τώρα γύρω σας ένα σωρό άλλο θετικά και ενδιαφέροντα άτομα, που μπορούν να σας πάνε σε δρόμους που έχουν για εσάς μέλλον. Επίσης, ζητήματα με τα εργασιακά σας θα λυθούν άμεσα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Τοξότης

Καιρό τώρα σας διεκδικούν 2 άτομα… και περιμένουν από εσάς, κάποια απάντηση. Τώρα που είστε και σε μια πιο καλή διάθεση, σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Σίγουρα δεν είστε εσείς για διπλές καταστάσεις που μπορούν να πληγώσουν κάποιον.  

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Αιγόκερως

Υπάρχει μια επικοινωνιακή υπερένταση, μέσα στον δεσμό σας και αυτό είναι κάτι που τώρα, πρέπει να το λύσετε καθώς τα συναισθήματα έχουν αρχίσει και παγώνουν. Από την μεριά του το συντροφικό σας έτερο θα προσπαθήσει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μια επίσκεψη από το παρελθόν, από μια ιδιαίτερη γνωριμία που σίγουρα θα σας κάνει να αναστατωθείτε πολύ. Είστε τα ζώδια που μέσα στον Νοέμβριο… θα επανασυνδεθείτε και θα πάτε για σοβαρή δέσμευση.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Ιχθείς

Οι μέρες είναι γεμάτες, από εργασία και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις, που θα πρέπει να δείτε με σοβαρότητα, καθώς από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε μια φρέσκια γνωριμία, που θα σας βάλει και πάλι σε ρυθμούς έρωτα και σχέσης.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη