Τσιγγάνικο Ριξίμο – Ποιόν θα συναντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα?

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο:

Κριός – Η ΑΓΚΥΡΑ

Δεν θα ξεγνοιάσετε ακόμη από τον παλιό σας έρωτα. Αυτές τις ημέρες θα έχετε μια σειρά από ιδιαίτερες επικοινωνίες και συναντήσεις, που θα σας κάνουν σίγουρα να ξεκαθαρίσετε, τι συμβαίνει μεταξύ σας και που μπορείτε να φτάσετε.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος – ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΑΛΟΓΑ

Την πολιτική που θέλετε να ακολουθήσετε από τον νέο μήνα του Τοξότη 23/11, την έχετε χαράξει στο μυαλό σας…και θα πρέπει άμεσα να την ανακοινώσετε και στον άνθρωπο σας. Σίγουρα και η άλλη πλευρά, έχει τις θέσεις της…και είναι έτοιμη να κάνει τις όποιες υποχωρήσεις χρειάζεται για να είστε μαζί και ποιοτικά.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι – ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΘΗ

Δεν θα βρείτε τόσο εύκολα, τον στόχο για την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, καθώς υπάρχει αντίζηλος και το ξέρετε. Το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να δώσετε επαρκή χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να ξεκαθαριστούν καταστάσεις και αληθινές προθέσεις.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ   

Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια πλέον για αυτόν που σας έχει ερωτευτεί. Ρισκάρει με κάθε επόμενη καθυστέρηση να σας χάσει και σίγουρα τώρα εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε πιθανή πρόκληση.

Τυχερό νούμερο : 2

Λέων – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Εκπλήξεις έχει για εσάς, το προσεχές διάστημα και μάλλον τώρα είναι και η δικαίωση σας, στον αισθηματικό τομέα. Κάποιος, που έχετε αγαπήσει, τώρα επιστρέφει και σας προσφέρει  όλα όσα είχατε τότε, απόλυτα δικαιολογημένα ζητήσει. Υπάρχουν και κάποια καλά νέα από την οικογένεια σας.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Παρθένος – ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μόνο καλά είστε και αυτό ήδη φαίνεται, σε κάθε έκφανση σας. Τώρα που και τα οικονομικά – επαγγελματικά σας, θα έχουν άνοδο και θα σας αποφέρουν αυτό που τόσο καιρό ζητάτε, θα καταφέρετε και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο, που ίσως και από τις αρχές του μήνα, έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Ζυγός – Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ

Πιθανόν και να χρειαστεί να δώσετε τις επόμενες εβδομάδες, περισσότερο χρόνο  και παρουσία στην εργασία σας. Αυτό είναι και κάτι, που πρέπει από τώρα να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας που αδυνατεί να δεχτεί, όλη αυτήν την νέα κατάσταση να την δεχτεί. Ίσως και να ζηλεύει.

Τυχερό νούμερο : 5

Σκορπιός – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι νέες επαφές και γνωριμίες, που έρχονται κατά καιρούς και χτυπούν την πόρτα της καρδιάς σας, σας έχουν κάνει σιγά – σιγά και ξεχνιέστε από το δύσκολο σας παρελθόν. Τώρα ήδη πολιορκείστε από μια προσωπικότητα, που πιθανόν και να είναι το επόμενο μόνιμο αισθηματικό σας ταίρι.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Αν είστε μπερδεμένοι μέσα σε διπλές καταστάσεις, το ιδανικό που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε αποφάσεις που θα σας κάνουν να μην ρισκάρετε άλλο, την εικόνα σας…αλλά και δεν χρειάζεται κάποιος στο τέλος να πληγωθεί. Τώρα θα πρέπει και να κοιτάξετε ένα σοβαρό ζήτημα – εξέλιξη μέσα στην εργασία σας.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Αιγόκερως – Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙΤΟ ΒΕΛΟΣ

Μην δίνετε αφορμές, στον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο, με θέματα που είναι τόσο προσωπικά και αφορούν την ερωτική σας σχέση. Σίγουρα εν πρώτοις δεν μπορούν να σας βοηθήσουν και σε δεύτερο τόνο, εκθέτετε τον άνθρωπο σας. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα βρείτε μια νέα συντροφιά, που θα σας γεμίσει όλα τα κενά

Τυχερό νούμερο : 4

 

Υδροχόος – ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή σας, και τώρα θα πρέπει και στο συντροφικό σας έτερον, να δείξει τι έχει για εσάς. Πιθανόν και εσείς που έχετε τόσο καιρό διάφορα παράπονα , να βρείτε τις  σωστές λύσεις. Κάποιοι από το ζώδιο σας, ίσως και να πάνε σε διακοπές που θα τους ανανεώσουν σαν ζευγάρι.

Τυχερό νούμερο : 7

Ιχθείς – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μην ακούτε κανέναν…και σίγουρα τους τρίτους που ίσως και να σας μπερδέψουν παραπάνω. Οι διπλές καταστάσεις οι παράλληλες για όλους τις συντηρούν, θα λήξουν και καθείς θα τραβήξει τον δρόμο που μπορεί σωστά και τίμια να υποστηρίξει.

Τυχερό νούμερο : 8