Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τετάρτη 13/11

Για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα πρέπει να δείξετε την πιο τολμηρή σας πλευρά, τελικά! Αν έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο κάποιο άτομο ή και αν ακόμη προσπαθείτε να ξανα-κατακτήσετε μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση, τώρα είναι το σωστό διάστημα για να το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιος προσπαθεί να σας συναντήσει και εσείς για τους δικούς σας λόγους, το αποφεύγετε. Αν συνεχίσετε έτσι το πιο πιθανόν είναι και να προκύψει από το τίποτα, μια παρεξήγηση. Οι μέρες είναι καλές για μια πιο αναλυτική συζήτηση σε κάθε επίπεδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είστε μόνοι σας οι πιο πολλοί του ζωδίου, είτε τώρα ετοιμάζεστε για να βγείτε από ερωτικές σχέσεις που δεν σας βοήθησαν να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Τώρα είναι και μια καλή εποχή που μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία και την οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Το συντροφικό σας έτερο, χρειάζεται να σας ξεκαθαρίσει – μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Μάλλον τα ξέρετε, άρα να είστε και εσείς προετοιμασμένοι με τις δικές σας προτάσεις.

 

ΛΕΩΝ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μέσα σε αυτήν την καινούργια εβδομάδα -18/11, τρέχουν κάποιες καταστάσεις εργασιακές που ίσως και να χρειαστεί, να κάνετε μια σειρά από ταξίδια. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, ίσως και να βρείτε μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, έναν νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Είστε σε μια εξαιρετική ψυχολογία και αυτό σας δείχνει, στα μάτια των τρίτων άκρως σαγηνευτικούς. Όσοι είστε ακόμη σε εργένικη φάση, μην χάσετε κάποιες νέες και σοβαρές γνωριμίες, που θα έρθουν στο μονοπάτι σας.

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Παλεύετε με κάποια προσωπικά – οικογενειακά σας θέματα. Το καλό είναι ότι πια τα έχετε βάλει σε μια τάξη. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, θα έχετε και χρόνο για τις δικές σας υποθέσεις και ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μπορεί να χρειαστεί να φύγετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, από την βάση σας, ένεκα εργασιακών υποχρεώσεων. Μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε, ενημερώστε άμεσα και το συντροφικό σας έτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον σύντροφο σας, και θέλει πριν να λήξει ο Νοέμβριος, να σας τα αναφέρει. Τώρα μάλλον πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να δηλώσετε και τις δικές σας θέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όσα και να έχετε ακούσει, όσα και να έχετε υποστεί από το πρώην σας, εσείς για τους δικούς σας λόγους…τον θέλετε ακόμη. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πάντως μια προσωπική συνάντηση, που θα έχει ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αυτές τις ημέρες, που βλέπετε ότι το ταίρι σας, δεν είναι και στα πολύ καλά του, θα πρέπει να είστε και εσείς πιο εγκρατείς. Από τα τέλη του Σκορπιού και μετά, όλα και πάλι θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Αν δεν κάνετε εσείς την επικοινωνιακή αρχή, μην αναμένετε μόνο από την άλλη πλευρά, να σας αναζητήσει. Σίγουρα έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να φέρετε τα πράματα εκεί που τα έχετε προγραμματίσει.