Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Πέμπτη 14/11

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Υπάρχουν μπερδεμένα και συγκεχυμένα μηνύματα, από το άτομο που νομίζετε, ότι τρέφει κάποιο προσωπικό ενδιαφέρον για εσάς. Μην κάνετε κάτι ιδιαίτερα τολμηρό, παρά μόνο κρατήστε ζωντανές τις μεταξύ σας επικοινωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι αλλαγές που τρέχουν στην ζωή σας, έχουν αρχίσει και ευθυγραμμίζουν πολύ καλύτερα και την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Μέσα στον μήνα…. θα έχετε και κάποια νέα μερικοί από εσάς, από το παρελθόν σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε καιρό τώρα υποψιασμένοι, ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για κάτι, αλλά ακόμη δεν έχετε καταλάβει…το τι! Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε μια συνάντηση που σίγουρα θα σας λύσει όλες τις απορίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα λύσετε και πάλι τα πρακτικά – οικογενειακά – ψυχολογικά προβλήματα του συντρόφου σας. Τώρα καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί και αφοσιωμένοι σε αυτά που έχετε ανάγκη εσείς και μόνο!

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μια εβδομάδα, ακόμη θα μείνει ο Ήλιος μέσα στον ζωδιακό οίκο του Σκορπιού… και σίγουρα δεν θα πρέπει να αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος. Τώρα που και τα οικονομικά σας δείχνουν να έχουν άνοδο, μπορείτε να δράσετε ακόμη και για την ερωτική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλά τα νέα φλερτ που τρέχουν μέσα στην ζωή σας και αυτό πια σας έχει βάλει, σε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία. Τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο για να αφήσετε και όλο το δύσκολο σας παρελθόν, να ξεχαστεί.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η θέση σας είναι λεπτή, καθώς έχετε τους τελευταίους μήνες μπλέξει με δύο παράλληλες διαδρομές! Τώρα που θα έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να σκεφτείτε και να δώσετε τις σωστές απαντήσεις εκεί που πρέπει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε σίγουροι, ότι αυτό το χρονικό διάστημα θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Έχετε πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε σε οικογένεια και εργασία, που μάλλον και κάτι τώρα να σας περιτριγυρίζει, εσείς δεν το έχετε ακόμη αντιληφθεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Όλο το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, θα έχετε πολλές επικοινωνίες ίσως και συναντήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα έχουν διαφοροποιηθεί πολλά και στις ζωές των δύο σας και μπορείτε να πετύχετε μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας επίκεντρο, το έχετε ήδη κερδίσει. Από το τέλος του μήνα αυτού, θα τύχετε πολλών συζητήσεων, που θα σας φέρουν πιο κοντά και ίσως σε μια νέα σχέση. Προσοχή στα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Η εποχή, σας βρίσκει άκρως πιεσμένους μέσα σε αισθηματικές ιστορίες, που δεν σας αξίζουν. Τώρα είναι και η πιο σωστή χρονική στιγμή, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε σε όλους τις αληθινές σας προθέσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό δεν σας νοιάζει και πολύ καθώς, έχετε κοντά σας κόσμο – φίλους – αγαπημένα άτομα. Επίσης, οι χωρισμένοι, πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα, να καταφέρουν να επανασυνδεθούν.