Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 14/11

Για όλους:

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είναι καιρός να μπείτε σε μια καινούργια  εποχή με τον άνθρωπο σας, που θέλει όλο αυτό που τόσο καιρό έχετε δημιουργήσει, να πάρει και επίσημη διάσταση. Πριν από οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να ισορροπήσετε και τα οικονομικά σας δρώμενα.


Ταύρος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο τρέχον μήνας, θα έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές για εσάς και τα ερωτικά σας δεδομένα. Σίγουρα είστε και εσείς έτοιμοι, για επόμενα βήματα, αλλά σίγουρα μην τολμήσετε κάτι υπερβολικό, αν πρώτα δεν ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν κάποια εργασιακά ζητήματα, που θα πρέπει να δείτε πιο σοβαρά, καθώς τώρα θα υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά και ταξίδια. Ενημερώστε για όλα αυτά τον άνθρωπο σας, καθώς έχει μεγάλες ανασφάλειες.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ      

Μην στρώσετε τα κόκκινα χαλιά για κανέναν. Είστε καιρό μόνοι σας και το τελευταίο που θέλετε, είναι να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση…. που ήδη έχετε πολλές προτάσεις. Σίγουρα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα επαγγελματικά σας.

Λέων – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας, αλλά τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, τι ζητάει και τι απαιτήσεις πια έχει από εσάς!

 

Παρθένος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχει μια καινούργια προσωπικότητα στην ζωή σας, που σας έχει ανεβάσει την διάθεση… την ερωτική. Μέσα στον καινούργιο μήνα, κάποια πράματα θα αλλάξουν και εσείς οι δύο θα έρθετε πιο κοντά. Μάλλον μια νέα αισθηματική κατάσταση θα ξεκινήσει.

 

Ζυγός – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλά αυτά που έχετε αναβάλει και το ταίρι σας, είναι έτοιμο να σας κάνει κάποια παράπονα. Μπορεί να μην είστε σε θέση να προχωρήσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις, αλλά σίγουρα αυτό είναι και κάτι που πρέπει να του το αναφέρετε.

Σκορπιός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Σημάδια και λόγια έρωτα, έχετε πιάσει από κάποιον γνωστό σας, που το μόνο που θέλει αυτό το χρονικό διάστημα είναι να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Σκεφτείτε τα πάντα, και φροντίστε στο τέλος να μην πληγωθεί κανείς.


Τοξότης – ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Από την νέα σεζόν του Τοξότη -22/11 θα  υπάρξουν κάποιες αλλαγές, μέσα στην οικογένεια σας, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στον να βρείτε με τον άνθρωπο σας την ισορροπία σας σαν ζευγάρι. Ένα μικρό ταξίδι ή και χόμπυ, θα σας ανανέωνε σίγουρα.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Όσα και να έχουν συμβεί, σε παλιότερους χρόνους μέσα στην αισθηματική σας πραγματικότητα θα πρέπει να τα ξεχάσετε και να δείτε τι υπάρχει γύρω σας στο τώρα. Με την εύνοια του Δία, μέχρι και σε μια νέα σχέση μπορείτε να μπείτε.

 

Υδροχόος – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Δεν θα δεχτείτε κάτι λιγότερο από τα πάντα! Μπορεί να είστε σε μια δύσκολη φάση με το ταίρι σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνετε εκπτώσεις για να είστε μαζί. Βάλτε τα όρια σας, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν.

Ιχθείς – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία, σε λόγια και σχόλια των τρίτων, που έχουν μπει μέσα στην ζωή σας, από την μεριά του συντρόφου σας. Τώρα θα πρέπει αυτό να το αναλάβει η άλλη πλευρά, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.