Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Παρασκευή 15/11

Για όλους:

 

Κριός  ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας, και να μιλήσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά άμεσα. Οι μέρες σας πιέζουν για να πάρετε αποφάσεις,  μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Μην συμβουλευτείτε κανέναν όμως επί αυτού.

Ταύρος Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι υπολογισμοί που κάνετε είναι σωστοί. Το άτομο που σας μιλάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο,  αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σίγουρα έχει ερωτική διάθεση προς εσάς. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι θα γίνει από εδώ και μετά.

  

Δίδυμοι Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Εσάς σας αγαπάει κάποιος κρυφά. Το έχετε μάλλον καταλάβει, αλλά ακόμη δεν θα κάνετε κάποια κίνηση πρώτοι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δεχτείτε προτάσεις για μια συνάντηση ή και κάτι σχετικό.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ       

Βοήθειες και από πολλές μεριές, ηθικές και πρακτικές θα λάβετε μέσα σε αυτήν την καινούργια εβδομάδα. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την ψυχολογία αλλά και την τσέπη σας. Εσείς διαχειριστείτε τα πάντα με ωριμότητα και σε χαμηλούς τόνους

 

Λέων Ο ΤΡΕΛΟΣ

Σημαντική βοήθεια θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας φέρει ακόμη πιο κοντά του. Ίσως και να περνάει μια φάση από ανασφάλειες που θα σας τις εκφράσει προκειμένου να τον βοηθήσετε!

Παρθένος Η ΔΥΝΑΜΗ

Θέλετε να συνδυάσετε την ερωτική σας ζωή, μαζί με τα επαγγελματικά….και μάλλον αυτό σας δυσκολεύει. Ιδανικά δώστε χρόνο στον εαυτό σας…αλλά και στην άλλη πλευρά, για να βρεθούν οι σωστές οδοί για να συμβούν όλα αυτά που επιθυμείτε.

Ζυγός Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν χρειάζεται να δυσκολεύετε κάποιον, που έχει δείξει τις ερωτικές του προθέσεις…μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείτε σαν άτομα. Όλο αυτό είναι λάθος φιλοσοφία. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε και κάποιες περισσότερες σχετικές προσεγγίσεις.

 

Σκορπιός Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Για τον άνθρωπο που έχετε στην ζωή σας, είστε πολύ περισσότερο από ένας σύντροφος…και το ξέρετε! Αυτό που ούτε καν φαντάζεστε, είναι ότι υπάρχουν στο μυαλό του, διάφορα πλάνα για να περάσετε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις μέσα στον μήνα αυτόν.

 

 

Τοξότης Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μπορείτε να μείνετε, για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, και να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Πάντως το μόνο καλό είναι, ότι από Δεκέμβριο, θα έχετε νέες ερωτικές προσεγγίσεις που δεν σας αφήσουν και τελείως αδιάφορους!

Αιγόκερως ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην καταναλώνεστε και μην ξοδεύεστε σε καταστάσεις, που βλέπετε ότι είναι αδιέξοδες. Πιθανόν και να μην μπορείτε να τις ανατρέψετε. Από το τέλος του μήνα και μετά, ιδανικά σκεφτείτε και απομακρυνθείτε από άτομα, που σας προκαλούν ανισορροπίες.

 

Υδροχόος Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Όλα αυτά που έχετε συζητήσει, με τον αγαπημένο σας αυτό το τρέχον έτος, σίγουρα θα γίνουν πράξη. Το μόνο που πρέπει από την δική σας την μεριά, να διορθώσετε περισσότερο τα οικονομικά σας. Προσοχή στις περιττές σπατάλες.

 

Ιχθείς Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να κάνετε κάποιες καθοριστικές αλλαγές, είτε είστε μόνοι σας είτε με τον άνθρωπο σας. Από τους λίγους που θα ψάξουν τώρα για εργασία, σίγουρα θα την βρουν.