Οι Κάρτες της Σουλτάνας – Επανασυνδέσεις και χωρισμοί!

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Μαζέψτε τις δυνάμεις και τα μυαλά σας. Μπορεί να περνάτε μια δύσκολη φάση, αλλά από το ερχόμενο διάστημα θα καταφέρετε να λύσετε όλα τα προβλήματα και να έρθετε στην κανονική σας ισορροπία. Τα οικονομικά σας, θα πάρουν την ανιούσα.

Ταύρος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στο άτομο που έχετε ερωτευτεί. Θα έχετε τις ανταποκρίσεις που θέλετε, μέσα σε αυτόν τον μήνα. Μέχρι τότε καλό είναι να κλείσετε … όλες τις τυχόν εκκρεμείς σας υποθέσεις που σας υποδαυλίζουν το μέλλον.

 

Δίδυμοι – ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Μην φορτώνεστε συνέχεια με προβλήματα από το παρελθόν. Ξέρετε ότι τώρα υπάρχουν τρόποι, που όλα μπορείτε να τα τακτοποιήσετε και να βάλετε τον κάθε έναν που σας απασχολεί στην θέση του. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να ισχύει και στην προσωπική σας ζωή.

 

Καρκίνος – Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ    

Έχετε μεγάλο άγχος, για όλα αυτά που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να κάνετε με το άτομο που αγαπάτε. Οι μέρες από τις αρχές του Τοξότη, θα σας φέρουν πιο κοντά σε καταστάσεις που θα σας ενισχύσουν κυρίως οικονομικά και ψυχολογικά.

Λέων – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δίπλα σας πάντα έχετε τον σύντροφο σας, που μπορεί και θέλει να σας υποστηρίζει. Τώρα που και η σχέση σας, έχει πάρει μια πιο σωστή – δομημένη πορεία, θα καταφέρετε εντός αυτού του έτους, να φτάσετε ακόμη και σε έναν γάμο.

 

Παρθένος – ΤΟ ΜΩΡΟ

Μάλλον δέχεστε πίεση, από κάποιον ίσως και πρώην σας, για να μπορέσετε να ξεχάσετε όλα τα παλιά, και να κάνετε την πρακτική σας προσπάθεια για επανασύνδεση. Ακούστε τις προτάσεις και στον δικό σας χρόνο σκεφτείτε τα πάντα!

 

Ζυγός – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Εκπλήξεις έχει αυτό το χρονικό διάστημα, για εσάς καθώς στην εργασία σας, θα λάβετε εύσημα και χρήματα, από εκεί που δεν το περιμένετε. Ο ερωτικός σας τομέας, θα πάρει και πάλι την άνοδο, μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΝΗΣΙ

Θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά, τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σας και όλα έχουν σταματήσει να εξελίσσονται όπως τα είχατε προγραμματίσει. Ο σύντροφος σας, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, και μαζί να βρείτε τις λύσεις.

Τοξότης – Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Υπάρχει κάποιο άτομο στον κύκλο σας, που καιρό τώρα με ένα πολύ διακριτικό τρόπο σας φλερτάρει. Το έχετε σίγουρα καταλάβει, αλλά δεν θέλετε ακόμη να δώσετε το πράσινο φως, καθότι υποψιάζεστε ότι υπάρχουν και κάποιες κρυφές δεσμεύσεις.

Αιγόκερως – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Θα χρειαστεί να κάνετε ακόμη λίγο υπομονή, καθώς όλα δείχνουν ότι το άτομο που έχετε καιρό τώρα ερωτικά βάλει στον στόχο σας, θα ανταποκριθεί. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε επικοινωνίες και προσκλήσεις για πιο προσωπική συνάντηση.

 

Υδροχόος – Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Ακόμη δεν έχετε την οικειότητα που θέλετε, με τον νέο σας σύντροφο. Αυτό είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να λήξει και εσείς οι δύο να μιλάτε και να συναντιέστε πιο πολύ. Από τους εν σχέση, που πάνε για γάμο… οι περισσότεροι θα έχουν και κάποια… εξτρά καλά μαντάτα!

Ιχθείς – Ο ΗΛΙΟΣ

Ο χρόνος σας δεν μπορεί να συνεχίσει να σπαταλιέται, σε άτομα και καταστάσεις που μάλλον δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον να σας προσφέρουν. Από το τέλος του Νοεμβρίου, μερικοί θα έχουν και επιστροφές παλιών συντρόφων.