Ερωτική Χαρτομαντεία HAL G –

Για τον υπόλοιπο Νοέμβριο:

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Μην αφήνετε τους τρίτους, να μιλάνε για εσάς στον πρώην αγαπημένο σας. Δεν ξέρετε πως θα το πάρει και σίγουρα δεν μπορείτε να ελέγξετε το παρασκήνιο. Ότι σκέφτεστε καλύτερα να το πείτε εσείς οι ίδιοι….και ευθέως.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

Ταύρος  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Προσκλήσεις από κοντινά σας άτομα, θα έχετε αυτό το διάστημα, κάτι που σίγουρα θα σας ξεκουράσει ψυχικά αλλά και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.  Κάτι που έχετε ξεχάσει από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα σας εμφανιστεί.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Δίδυμοι  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Το ότι είστε ερωτικά μόνοι σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τελικά μόνο σε καλό σας έχει βγει, μιας και έχετε δώσει παραπάνω σημασία και χρόνο, σε εργασία – οικογένεια. Από τον Δεκεμβρίου, πάντως κάτι αλλάζει.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Καρκίνος  Ο ΚΡΙΝΟΣ

Οι αισθηματικές προκλήσεις, είναι γύρω σας, και μάλλον κάτι ιδιαίτερο έχει πιάσει το μάτι σας. Τώρα χρειάζεται απλά να σταματήσετε να σκέφτεστε το παρελθόν σας και να ανοίξετε την αγκαλιά σας, σε μια νέα αγάπη.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

Λέων  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς που έχετε μπερδευτεί ανάμεσα σε δύο καταστάσεις, τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, που θα πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα τι θέλετε και με ποιον μπορείτε και πρέπει να συνεχίσετε στο μέλλον σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Παρθένος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εκπλήξεις όλων των ειδών να περιμένετε το επόμενο 10ήμερο. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας άτομα. Σίγουρα και εσείς οι έχετε χωρίσει, πιθανόν και να βιώσετε μια επανένωση.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Ζυγός ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, που δεν έχετε και πολλή καλή διάθεση, προς την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα έχει παρατηρήσει ο άνθρωπος σας, και τώρα θα λάβετε από την μεριά του αρκετά παράπονα.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Σκορπιός   Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική σχέση με τους φίλους σας, αλλά θα πρέπει και να τραβήξετε τα όρια σας, καθώς έχουν αρχίσει και εμπλέκονται πιο πολύ από ότι, επιτρέπεται και πρέπει μέσα στην αισθηματική σας σχέση.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Τοξότης  ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η προσωπική σας γνώμη, αφορά πολύ και βαθιά τον σύντροφο σας, που έχει κάποια σοβαρά δικά του θέματα που επιθυμεί να τα συζητήσει μαζί σας. Τώρα πιθανόν και να σας εκμυστηρευτεί και όλα αυτά που θέλετε να μάθετε.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

 

Αιγόκερως Ο ΗΛΙΟΣ

Οι ρυθμοί σας θα ανέβουν και σίγουρα τώρα θα χρειαστεί να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, στον εαυτό σας, για να κλείσει όλες τις χαραμάδες με το παρελθόν. Εστιάστε στις  δικές σας δράσεις..και στις όποιες φρέσκιες γνωριμίες.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Υδροχόος   Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δεν σας νοιάζει πια τι κάνει ο πρώην σας. Τώρα είστε σε μια καλή πορεία και φάση ζωής, που θέλετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την οικογένεια σας. Αυτό δεν σημαίνει, ότι από την δική του την μεριά, δεν θα σας ψάξει.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

Ιχθείς Η ΚΟΡΩΝΑ

Μια γνωριμία που έχει προκύψει μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, σας έχει κάνει και σκέφτεστε περίεργα. Έχετε καταλάβει σίγουρα ότι υπάρχει ένα φλερτ, αλλά θα πρέπει και εσείς να είστε διακριτικοί, για να αποφύγετε τα σχόλια.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού