Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16+17/11

Για όλους:

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σκορπιού, γεμάτο ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια στην αισθηματική τους καθημερινότητα.

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Πολλά αυτά που έχετε υποσχεθεί, σε κάποιον απλά και μόνο για να ξανα-γυρίσει. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, άρα και εσείς θα πρέπει να είστε σε μια εγρήγορση, για αυτά που σίγουρα πρέπει από εδώ και μετά να κάνετε… ’ Be Ready ‘.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μόνο μέσα από την επιμονή σας, θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Τώρα σας νοιάζουν περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα, και εκεί θα δώσετε την προσοχή σας…και σε δεύτερο τόνο, από τον Σεπτέμβριο, θα λύσετε και τα αισθηματική σας προβλήματα άρα γενικότερα… ‘ Keep Pushing ‘!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν συμβαίνει και κάτι τόσο τρομερό, αν το ταίρι σας ζητάει να κάνετε ένα διάλειμμα, για να λύσει κάποια θέματα του ή να έχει περισσότερο χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους. Κάτι ανάλογο θα μπορούσατε και εσείς να κάνετε, για τον εαυτό σας άρα… ‘Dont Freak out

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι ερωτικές δεσμεύσεις, δεν είναι για εσάς. Τώρα που είστε και αρκετά φορτωμένοι με όλα αυτά τα εργασιακά και τα ενδο-οικογενειακά σας ζητήματα, μάλλον κάποιους θα τους απογοητεύσετε. Το καλό είναι ότι θα έχετε ένα σχετικό πιο εύκολο οικονομικό γίγνεσθαει…’All the Way

 

ΛΕΩΝ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα χρειαστεί να δώσετε και πολλή σημασία, σε άτομα που έρχονται και ξανα-έρχονται από το παρελθόν σας. Ακόμη άλλωστε δεν σας έχουν πείσει για τις προθέσεις τους, και μάλλον ούτε και τώρα θα  το καταφέρουν. Οι μέρες θα φέρουν ανέσεις…΄ Money is coming

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάποιες μικρές αλλαγές που θέλει να φέρει μέσα στην σχέση σας, το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα σας έχουν βάλει σε πονηρές σκέψεις. Μπορείτε να δώσετε φυσικά λίγο χρόνο…και από Δεκέμβριο, θα δείτε ότι όλα θα είναι πιο κατά και για τους δύο σας…΄ Dont Worry ‘.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το μυαλό και η τόσο ευαίσθητη σας καρδιά, είναι ακόμη δεμένα με το παρελθόν. Το θετικό είναι, ότι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε μια συνάντηση, και μέσα από τις συζητήσεις, θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για μια επανασύνδεση ή… ΄ You go Single ’.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Κοιτάξτε περισσότερο και πιο αναλυτικά τα οικονομικά και τις σπουδές/ εργασιακά σας. Χρειάζεται άμεσα να κάνετε κάποιες μικρές τροποποιήσεις που θα φέρουν και το αναμενόμενο υλικό αποτέλεσμα. Επίσης, κάποιος από τον κύκλο σας, σας κοιτάξει με μεγάλο ενδιαφέρον…΄ Love is in the Air ‘.

Τοξότης 

Μπορείτε να φανταστείτε, τον εαυτό σας μόνο σας? Όχι σίγουρα. Ωστόσο αυτό είναι μια σκέψη που έχει περάσει πολλάκις, από το μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες, καθώς δεν βλέπετε πουθενά φως σε όλα αυτά, που τόσο καιρό σας τάζει ο σύντροφο σας… ‘ Be Careful ‘.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Αν έχετε μέχρι τώρα, καταφέρει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα. ..εύκολα μπορείτε με τον σύντροφο σας, να φύγετε για ολιγοήμερες διακοπές. Εσείς που είστε μόνοι, σαφώς και μπορείτε να βρείτε στον προορισμό…’ New Love ‘.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ευχάριστες θα είναι οι ειδήσεις, που θα έχετε από το επαγγελματικό σας τομέα, που ίσως και να χρειαστεί να ταξιδέψετε αυτές τις επόμενες εβδομάδες και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Μπορεί να και υπάρξουν ερωτοφιλίες που σύντομα θα γίνουν… ΄ Strong Feelings ‘.

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μπορεί να περνάτε ένα δύσκολο διάστημα, με τον αγαπημένο σας, αλλά μέσα μόνο από ώριμη συζήτηση μπορείτε να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις και τα τρίτα προβλήματα.  Να είστε σίγουρα ότι η αγάπη που έχει χτιστεί μεταξύ σας, είναι ισχυρή άρα… ‘ Be Calm ‘.