Ερωτικά ΤΑΡΩ Εβδομάδας Προβλέψεις 18-24/11

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν θα δώσετε καμία ακόμη ευκαιρία στον άνθρωπο που σας έχει πληγώσει τόσες πολλές, όσο και να σας πιέζει για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Άλλωστε τώρα είστε και απασχολημένοι με τα εργασιακά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Ένα θέμα που απασχολεί εδώ και μήνες, τον σύντροφο σας θέλει να σας το αποκαλύψει. Δεν χρειάζεται σίγουρα να ανησυχείτε, παρά μόνο να δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε και να δώσετε κοινές μόνιμες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όσα και να έχουν γίνει στα παλιά σας ερωτικά δρώμενα, εσείς θέλετε να συνεχίσετε μέσα από νέα άτομα που ήδη σας πολιορκούν. Ξέρετε ότι ένας φίλος σας, επίσης, έχει ζητήσει να σας δει προσωπικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην κρατάτε κακίες για κανέναν και για τίποτα. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, έτσι ώστε να φύγετε από τα παλιά και να αγκαλιάσετε όλα αυτά που τώρα ζητούν να έρθουν μέσα στην καθημερινότητα σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορεί να είστε μόνοι αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα δεν σας νοιάζει και πολύ. Έχετε τόσα άλλα πράματα να ολοκληρώσετε που μάλλον έχετε αφοσιωθεί περισσότερο εκεί… και με μεγάλη επιτυχία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που αισθάνεστε, ότι κάτι έχει αλλάξει στην διάθεση σας και την σχέση σας. Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε με τον άνθρωπο σας, μια πιο βαθιά συζήτηση που θα σας δώσει λύσεις – απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όπως και δείτε την σχέση σας, δεν σας ικανοποιεί. Ξέρετε ότι έχουν γίνει μια  σειρά από λάθη. Τώρα και μέσα από τις κοινές σας συναντήσεις αλλά και εξηγήσεις, μπορείτε να κάνετε με το ταίρι σας, ένα νέο ξεκίνημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δώρα αισθηματικά σας έρχονται από παντού… και ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας θα πρέπει να κινηθείτε πιο σοβαρά, αν αυτό που θέλετε είναι να φτιάξετε μια σχέση με τις πιο σωστές προδιαγραφές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Τίποτα δεν αλλάζει από μόνο του, και σίγουρα δεν είστε και σε θέση αυτή την περίοδο να κάνετε σημαντικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας, προς χάριν ενός έρωτα ή μιας φιλίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Πρακτικές αλλαγές θα σας ζητηθούν, από την εργασία σας και μερικοί πιθανόν και να μπείτε σε μια διαδικασία, για να μετοικήσετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Εσείς που έχετε σχέση, σκεφτείτε τα πάντα … περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα από το πρώην αγαπημένο σας, που τώρα ζητάει να βρεθείτε έτσι ώστε να σας παραθέσει, μια σειρά, από προτάσεις, που θα σας φέρουν σε μια διαδικασία επανασύνδεσης!

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο σεβασμός και η επικοινωνιακή εξωστρέφεια που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, είναι και ένα δείγμα ότι σας βλέπει πια πολύ σοβαρά. Είστε τα ζώδια που φέτος, θα λάβετε μέχρι και πρόταση γάμου.