Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για σχέσεις και ελεύθερους

Ερωτικές προβλέψεις.

 

Κριός  Η Άγκυρα

Δεν μπορείτε να μην δώσετε σημασία σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή σας! Το ταίρι σας, βιώνει κάποια δικά του προβλήματα που θέλει να σας τα απαριθμήσει για να βρείτε μαζί τις λύσεις.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μια καινούργια ερωτική ιστορία, ήδη έχει αρχίσει και χτίζεται στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας έχει χαροποιήσει αλλά και σας έχει κάνει να μην σκέφτεστε τα παλιά. Τώρα και στην εργασία σας, θα έχετε μια αλλαγή.

 

Δίδυμοι Ο  Ήλιος

Μόνο καλύτερες και πιο άνετες θα είναι οι μέρες μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς με το άτομο που αγαπάτε, θα συναντηθείτε και θα  μιλήσετε για όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό.

 

Καρκίνος Το Δέντρο

Ξέρετε ότι αυτός που αγαπάτε, έχει ακόμη μέσα στην καθημερινότητα του, πολλά και σημαντικά προβλήματα. Δεν χρειάζεται άμεσα να τον πιέσετε, παρά μόνο να μιλήσετε για όλα αυτά που θέλει να σας εκμυστηρευτεί.

 

Λέων Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Σίγουρα μπορείτε και καλύτερα.  Υπάρχουν κάποιες θετικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και επάγγελμα που θα σας κάνουν να περάσετε σε έναν πιο ποιοτικό τρόπο δράσης και εξέλιξης.

Παρθένος Το Γράμμα

Είστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου που έχει όμως με δική του θέληση, φύγει από την καθημερινότητα σας. Αυτό από το τέλος του Νοεμβρίου, θα μεταφραστεί σε μια σειρά… από προσεγγίσεις για άμεση επανασύνδεση.

 

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Εκφράστε όλα αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να καταλάβετε τι ζητάτε από αυτόν. Είναι μια εξαιρετικά καλή εποχή, που μπορείτε μαζί να κάνετε πολλά πράματα και να πάτε ακόμη και σε γάμο!

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Οι χωρισμένοι και οι ελεύθεροι, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, θα έχουν πάνω στο μονοπάτι τους, μια καινούργια γνωριμία, που σε γοργούς ρυθμούς μπορεί και να γίνει μια όμορφη ιστορίας αγάπης.

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Πολλές οι ανάγκες που υπάρχουν σε αυτήν την σχέση, που έχει πάρει μια μορφή που σίγουρα δεν σας αρέσει. Τώρα χρειάζεται να έχετε την υπομονή, μέχρι το ταίρι σας να σας αποκαλύψει, αυτά που χρειάζεται να ξέρετε.

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Μην δεσμεύεται την ζωή σας μέσα σε καταστάσεις και πρόχειρες σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα και στις ανάγκες σας. Μπροστά σας και από Δεκέμβριο, θα έχετε νέες γνωριμίες που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος   

Έχετε σίγουρα καταλάβει, ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει ακόμη κάποιες επικοινωνιακές παρτίδες με το παρελθόν του! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό καθώς δεν υπάρχει επανασύνδεση ή κάτι ανάλογο!

 

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Μέσα στου χώρους της εργασίας σας, υπάρχουν πολλά φλερτ και  ιδιαίτερα πλησιάσματα που σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Ακόμη μην κάνετε κάτι καθώς υπάρχουν και αρκετά περίεργα βλέμματα επάνω σας.